Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi jest?

Polecane posty

Gość gość

witam, postaram sie wytlumaczyc wszystko bo stresuje sie okropnie Z moim chlopakiem spalam w dniach plodnych. Zabezpieczalismy sie prezerwatywa, ktora nie pekla i sie nie zsunela, i uprawialismy stosunek przerywany. Po seksie nie bylo zadnego dotykania ani czegos takiego zeby pleminiki mialy sie dostac. Po moich dniach plodnych zaczelam odczuwac bole podbrzusza. Na poczatku wkrecalam sobie ze to jajniki. Ale to jednak nie to. Bol znajduje sie w miejscu od kosci biodrowej nieco w dol, przy pachwinie. Samo podbrzusze bolalo w momencie gdy sie stresowalam ciaza, kiedy zajmowalam sie czyms innym, kompletnie mija, tylko pozostaje ten bol w tamtym miejscu, wczesniej byl silniejszy w tym momencie kazdego dnia slabnie. Po zjedzeniu bylo mi czasem przez chwile nie dobrze ale to takze minelo i odczuwalam male bole zoladka.. Od paru dni boli mnie podbrzusze momentami jak na okres i to mija. I jeszcze jeden bol w podbrzuszu ktory czuje to w momencie kiedy pecherz jest przepelniony i w trakcie robienia siku. Gdy musze po prostu do toalety zadnego bolu nie odczuwam. Od paru dni bola mnie piersi po bokach jak na miesiaczke. Okres mam dostac za 4 dni. Ogolnie bylam tez troche nerwowa i placzliwa ale to tez minelo. I dzis dopadla mnie jednorazowa biegunka. Zastanawiam sie co moze mi byc.

Gość gość
Stan napiecia przedmiesiaczkowego nasila sie bardzo w stresowych sytuacjach.