Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie niemieszkający w Polsce piszą na polskich forach ?

Polecane posty

Gość gość

nie moga pisac na brytyjskich, niemieckich forach ? pewnie nie znają jezyka albo nie mają nic ciekawego do powiedzenia jak to polaczki, poza pluciem jadem i katolicyzmem ktory wiozą za sobą jak sekciarze (a księża za nimi, gdzie wierne owce tam mamona :D)

Gość gość
hmmm może z przyzwyczajenia może żeby z rodakami porozmawiać a czesto po to, żeby sie dowartościować niestety

a ty kim jestes?Skoro juz z gory oceniasz wlasnych rodakow?wyglada na to,ze niczym sie nie roznisz od nich takze,a piszemy dlatego,ze jest to namiastka polskosci w obcym swiecie dziecinko:)

Gość gość
pewnie po to samo, po co głosują nie mieszkając w kraju od lat: C H U J wie po co :o

gosciu powyzej,dorosnij,bo poki co to nawet szkoda komentowac twoja jakze madra wypowiedz:-O

Gość gość
Nie wiem po co pisać mój rodak ja pisać żeby być kontakt z Polaka. Kochać polaka i lubić pisać z polaka

Gość gość
MIMO ZE NIE ZNAJA JEZYKA to pracuja i radza sobie i zyja godnie a nie w polsce na zasiłku i ze słoikiem zupy z opieki wiec nie piertol przemysławie bo zaliczasz sie do tej grupy polaczków wlasnie , dostales suchy prowiant na niedziele ?

Gość gość
Mogą pisać gdzie chcą, a tobie nic do tego. Jedyne co możesz zrobić, to założyć głupi temat na kafe. Musisz mieć bardzo ubogie życie. Przykro mi bardzo :D

Gość gość
haha suchy prowiant z MOPSu :D ale pojechał po przemysławie :D