Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AAAA ZNALAZŁEM SUREBETA WALUTOWEGO!!!

Polecane posty

Gość gość

niby tylko jeden grosz ale w jednym kantorze można kupić dolary za 3.9924 a w innym można sprzedać je za 4.0135 mając teraz do dyspozycji 100tys złotych mógłbym zarobić w ciągu max 15minut 528,54zł!

Gość gość
A ja jakie znajduję surebety w zakładach bukmacherskich to ty nie masz pojęcia nawet

Gość gość
ryzyk fizyk prawik, ale aż tak to sie nie zmieniają a transakcje w kantorach internetowych przeprowadzane są bardzo szybko, w zasadzie to 2 minuty i bym miał to zrobione, a nawet jeśli kurs by sie zmienił to pewnie i tak bym zarobił choćby ćwierć grosza ale jednak

Gość gość
ściema, dziś już nie ma surebetów bukmacherskich bo jeden bukmacher z drugim są ugadani i to monitorują, bo wiadomo że dla nich taki surebet to wtopione pieniądze i raz jeden straci a raz inny więc sobie na to nie mogą pozwolić, na początku jak to wyłapali to faktycznie były takie serwisy które podawały surebety jak na tacy ale buki głupie nie są

Gość gość
prawik mam pytanie do ciebie grałeś kiedyś progresją na remisy u buka? np. patrząc na lige polską to po skończeniu sezonu każda drużyna ma conajmniej 10 remisów na remis są zazwyczaj wysokie kursy 3-4 albo i wyższe stawia sie na remis danej drużyny, jak zremisują to od razu wygrywasz a jak nie to na kolejny mecz tej drużyny stawiasz na remis ale podnosisz stawke aby oprócz zysku zwróciły ci się też straty za wcześniejszy zakład i przecież prędzej czy później muszą zremisować pewne pieniążki albo podobną progresją można nawet grać przy niższych kursach np stawiając ciągle na zwycięstwo jednej drużyny, jednak nie jakiejś super dobrej bo kursy pewnie będą w okolicach 1,10-1,15 tylko takiego średniaczka ale mającego potencjał na jednak wiele zwycięstw gdzie kursy będą około 1,4-1,5, oczywiści przy tych niższych kursach grajac progresją trzeba by było operować wyższymi stawkami ja np grałem raz progresją na live w meczu tenisa albo siatkówki, gdzie są zakłady "Która drużyna zdobędzie następny punkt" i o dziwo są to dość wysokie kursy i zazwyczaj te same 1,9 do 1,9 więc też można progresją stawiać na tą samą drużyne, przecież mecze siatkówki rzadko kiedy kończą się poniżej 10 punktów do 25, a nawet jeśli to i tak masz 10 szans na to że ta drużyna zrobi punkt a ty zarobisz

Gość gość
Są SUREBETY bukmacherskie i jest mnóstwo stron gdzie masz je wypisane ! Nawet na live ! Buki wprawdzie mają BetRadary ale zauważ, że niekiedy bukom opłaca się wystawiac surebety !

Gość gość
gośc progresja na remisy to ... sorry bez komentarza :D Pograj kilka dni a później sobie podlicz ile razy doładowywałeś konto :D

Gość Samantus
Przede wszystkim powinniśmy wiedzieć, w którym kantorze mamy najlepszy kurs. Dzisiaj kantory internetowe mają najbardziej korzystna ofertę. A z pomocą porównywarki kantorów https://qspread.pl/ można bardzo szybko znaleźć najlepszy kurs dla siebie!