Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudiaKra

Pogodny,pozytywny film na wieczór?

Polecane posty

Gość KlaudiaKra

Tylko proszę nie podawać takich banalnych tytułów jak "Amelia" czy "Życie jest piękne" bo to już znam :) dziękuje za wszystkie ewentualne podpowiedzi :)

Gość gość
"Druhny" cudowna komedia:) piękne filmy ale trochę smutniejsze to: "7 dusz" i "Gwiazd naszych wina" Polecam:) Te 3 filmy najlepsze jakie widziałam w życiu:)

Gość gość
"Gwiazd naszych wina" widziałam :) ,te "Druhny" obejrzę :)

Gość gość
Polecam ci też 6cio odcinkowy serial "Wataha" fajny klimat, taki mroczny:) a ty co mogłabyś mi polecić??

Gość gość
"7 dusz " tez sobie kiedyś obejrzyj. Piękna tematyka i muzyka:) podobnie jak "gwiazd naszych wina" taki wzruszający film.

Gość Turkuć
Gwiezdny pył z 2007

Gość Inneva
Vanilla Sky, Love Rosie, I że Cię nie opuszczę, 21 Jump Street, Tysiąc Słów, Wyścig z czasem.

"Garsoniera" z Jack Lemmonem i Shirley MacLaine :) x "Słodka Irma" w tej samej obsadzie :). x "Rycerz pierwszej damy" z Nicolas Cage-m i Shirley MacLaine :)

ja wam polecam cos niesamowitego bo w wydaniu indyjskim ! ch ciaz sama nie znosze czarnej rasy jak zarazy to naprawde polecam filmik fajny , jest to romans w wydaniu indyjskim /ameryka sie chowa/ dajcie tak -"Smak curry" 2014 zalukaj.tv- polecam dobra zabawa i porywajaco- nietypowy , wczoraj ogladalam.

Gość gość
Przy"gwiazd naszych wina" i "7dusz" normalnie płakałam. Takie babskie filmy na doła:) lubie też thrillery... podrzućcie jakies tytuły?

Gość gość
przypomiało mi się jeszcze "Kac Vegas" też fajna komedia. Ale pewnie każdy widział:)