Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hunterrrrrr

boje sie ciąży

Polecane posty

Gość hunterrrrrr

Witam jestem panikarą to fakt, i zawsze boję sie ciąży, dlatego mam może głupie pytanie Czy jak uprawiałam seks z gumką, a nie doszło do wytrysku to jest szansa na ciaze? Chłopak mówił ze z gumką było ok, ale on nie ma duzego dowiadczenia w tym...a ja sie ciaglę boję. Poźniej skonczylismy poza mną, wczesniej ubrałam bielizne, bo mowię, ze tak sie bede czuła bezpiecznie, no i wiadomo,zostało na poscieli, lecz pozniej umylismy ręce. I am idiot xD ale potrzebuje sie chyba tylko uspokoić :D Pozdrawiam :)

Gość gość
Szanse są mininalne. Nie stresuj się.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży.

nie są minimalne, tylko zerowe idź do ginekologa i dowiedz się o metodach antykoncepcji oraz zastosuj najlepszą dla siebie jak nie będziesz chciała zajść w ciążę, to nie zajdziesz, bez obawy ludzie nie są wiatropylni, tylko co najwyżej głupi zakładam, że nie jesteś głupia, tylko bojaźliwa

Gość hunterrrrrr
Nie, ja z głupich nie jestem. Przykładam do tego dużą wagę, dużo czytam aby sie wszystkiego dowedzieć, bo nie chce robić tego bez niewiedzy. Jutro dzwonie sie zarejestrować do ginka ;] mam problem z nerwicą, może dlatego tak reaguję. I jeszzcze jedno pytanie do kobitek: Z racji że zamierzam brać pierwszy raz w zyciu tabletki antykoncepcyjne, chciałabym wiedziec ile mniej wiecej kosztuja? Nie pracuję na razie, i czy jest mozliwosc ze przepiisze mi jakies tansze na moja prosbe?

anty kosztują od 10 zł do 50 (miesięcznie oczywiście) nie warto na tym oszczędzać, bo od tego zalezy Twoje zdrowie możesz różnie reagować na różne piguły i może się okazać, że akurat będą Ci pasować te droższe, bo po tańszych np. masz krwawienia, zatrzymujesz wodę, masz bóle głowy czy inne skutki uboczne niepożądane swoją drogą, jesteś młoda, nie zarabiasz, Twój chłopak powinien płacić połowę