Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal randkowy sympatia byl duzo bardziej popularny 5 lat temu niz dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

takie sa moje spostrzezenia ciekawe czy teraz zastapily go inee portale randkowe, czy po prostu lduzie bez skrepowania lacza sie w pary przez fejsbuka?

Gość gość
Sympatia to nie portal randkowy tylko erotyczny. Tam się wchodzi jak szuka się kogoś na bzykanie.

Gość gość
no wlasnie ze jest to zwykly portal randkowy

Gość gość
ne ma po co tam wchodzić, brak nowych twarzy

Gość gość
nA Sympatii zostali sami przegrańcy, informatycy i grube lochy, teraz jest znacznie lepszy portal, ale nie powiem jaki :D

Gość gość
powiedz jaki :)

Gość gość
znalazlem nawet opracowanie, potwierdzajace, ze portale randkowe traca popularnosc i staja sie niszowe, zastapily je media spolecznosciowe jak ktos nie ma konta na fejsie czy instagramie i nie moze wobec tego nawiazywac tam znajomosci, to wchodzi na portla rankowy jako ten desperat :( 7 lat temu tak nie bylo

Gość gość
Traci , bo już wszyscywiedzą, że procent ludzi szukający tam pary , jest bardzo mały. A większość facetów tam szuka na bzykanie. Pomylili z roksą.

Gość gość
malo kto chetny do dyskusji o portalach randkowych to smutne

Gość gość
A o czym tu dyskutować? Ci sami lowelasi z kontami na sympatii od lat mający kontakty z kilkoma kobietami naraz. Szkoda czasu na ten chłam.

Gość gość
no moglby chociaz ktos przyznac racje ze faktycznie wiele lat temu ten portal mial wiecej kobiet i mezczyzn zarejesrowanych

Gość gość
ja nie mam fb bo nie jest mi to do niczego potrzebne,chronie swoja prywatnosc,nie bede byle gdzie zdjec wrzucac a tysiac znajomych to smiech ,ja mam kilkoro w realu i to mi wystarcza,fb jest potrzebne zakompleksionym i małolatom zeby zajecie mieli po przyjsciu ze szkoły.Nie bede wstawiac jak inni np, zdjec choinki czy gosci wigilijnych,to buractwo hehehe,ptasie mozdzki.

Gość gość
To nie portal randkowy tylko darmowy burdel.

Gość gość
ja nie miałam konta na portalu randkowym bo mam męża ale koleżanki miały i tyle się nasłuchałam. Tam jest duzo facetów uzależnionych od szukania , znajdą taką, umówią się na randkę, spędzą u niej weekend, pójdą z nią na wesele i dalej szukają innej.masakra, później taka kobieta jest załamana że tworzy już związek a facet jest obecny na tym czy innym portalu randkowym i dalej szuka.

Gość gość
niektrozy szukaja milosci i nie sa *****czami