Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam odważyć się na taki krok?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję Waszej opinii- proszę o przemyślane komentarze. Otóż mam 22 lata i od prawie 5 jestem sama. Właściwie sama i samotna. Moje zmagania kończą się fiaskiem, a ci którzy mnie podrywają to raczej sami macho. Od jakiegoś czasu znajomi namawiają mnie na portal randkowy. Z jednej strony bym bardzo chciała coś zrobić ze swoim życie- z drugiej cholernie się boję. Raz w życiu zostałam bardzo zraniona przez chłopaka, którego kochałam. Odchorowałam to mocno. Trwało prawie 3 lata, aż w końcu wybaczyłam i w uwolniłam się od tego. Wiem, że drugi raz nie zniosę już czegoś takiego ze strony żadnego faceta. Nie poradzę sobie psychicznie. Stąd lęk przed takim czynem. Ja jestem osobą bardzo spokojną i mam pewne wartości. Nie wiem też czy kogoś podobnego będę mogła znaleźć na takim portalu. Proszę o Wasze rady :) Aleksandra

Gość gość
Myślę że tak,warto spróbować,ja właśnie w taki sposób poznałam obecnego partnera.

Gość gość
dzięki, może w końcu się przełamię. Polecasz jakiś portal?

Gość gość
Odpuść sobie portale randkowe, tam siedzą sami popaprani ludzie którzy niby kogoś szukają, ale ich wymagania są tak olbrzymie że nikt ich nigdy nie spełni. Poza tym taki portal jest jak supermarket, jest zbyt duży wybór przez co ludzie nie bardzo chcą się zaangażować w znajomość, bo po co skoro do "przetestowania" jest tam jeszcze tyle osób.

Gość gość
Niektórzy uważają mnie za macho, a jestem normalnym facetem. To że jestem zbudowany i mam swoje zdanie, nie znaczy że jestem głupim osiłkiem. Przyjrzyj się może bliżej niektórym adoratorom. Nie zadzieraj tak bardzo noska.