Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie dwa razy olał...czy dać kolejną szansę?

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się, wszystko fajnie a on ......zniknął. Zrobił to raz- wybaczyłam, zrobił to drugi raz- wybaczyłam. Teraz znowu się odzywa. A ja chociaż go za to nienawidzę to nie potrafię o nim zapomnieć.

Gość gość
A po jakim czasie od zniknięcia się do ciebie odezwał? Po jkaim za pierwszym razem, a po jakim teraz? pytam z ciekawości, bo u mnie facet też zniknął i zastanawiam się, czy się jeszcze odezwie... wyjaśnił ci, dlaczego się nie odzywał?

Gość gość
po trzech latach a za drugim razem po 8 miesiącach. więc jest jakiś postęp

Gość gość
Po ponad miesiącu. Wytłumaczenia były głupie, ogólnie że miał jakieś problemy. Dla mnie to żadne wytłumaczenie bo nie olewa się w ten sposób. Bardzo mnie zranił tym, nie wiem czy potrafię mu jeszcze zaufać. Ale z drugiej strony nie potrafię sobie go wybić z głowy.

Gość gość
daj mu karnet z szansami:)

Gość gość
No właśnie, voucher mu daj, misiowi hehehe żeby był zawsze szczęśliwy ...

Gość gość
U mnie nie odzywa się na razie kilka dni, a co dopiero miesiąc.. To dłuuugi czas bez kontaktu, pewnie już bym go sobie wybiła z głowy przez ten miesiąc, ale jeśli uczucia były silne, to pewnie bym uległa jakby się odezwał

Gość gość
dziewczyno olej go!!! dla własnego dobra, po co Ci to? zaufasz mu ? kręci Cię to ? ja ostatnio zagryzałam zęby, zerwałam z super chłopakiem tylko dlatego, że raz mnie olał, ale raz to za dużo. A dwa to już masochizm :O

Gość gość
Tylko ze nie potrafię go sobie wybić z głowy:-(

Gość gość
znajdz innego - najprościej , ja obecnie mam 3 ... inaczej bym się zalamala, a tak jestem niedostepna dla każdego z nich, nie jestem na kazde ich skinienie

Gość gość
Chyba zartujesz. Ile tych szans chcesz dawac? Bylas fair, dwie szanse to az nadto. Daj sobie z palantem spokoj zanim sie zaangazujesz na maksa i naprawde zrujnujesz sobie zycie.