Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego piszesz 'maz' i 'mezczyzna' z duzej litery, to sa jakies bostwa dla ciebie? Wiem, wiem, czepiam sie, ale to strasznie dziwne i chyba tez o czyms swiadczy...

Gość gość
Założycielko temat gdzie czmychnąłaś ???

Gość autorka2016
Z Mężem jesteśmy ogólnie 11 lat razem ale po ślubie 7. To nie jest tak , że lecę na kasę ! Z Mężem mamy spisaną intercyzę ponieważ pracuję tak jakby na etacie ale na swojej działalności a On dostał działkę od rodziców. Mi nie zależy na obcych majątkach. Mam dwie ręce by zapracować na swoje. Do mojego Męża naprawdę ciężko dotrzeć. W ub.r. podsunęłam mu pomysł by może dorobił handlując samochodami. Kupił dwa. Jedno poszło od razu a drugie stoi już 9 miesięcy bo nie może się zebrać by kupić lusterko i jechać na ustawienie zbieżności :-/ I już nie chce Mu się w to bawić. Co do tematu dziecka - ja po prostu nie czuję się gotowa i nie wiem jakie dostanę warunki umowy współpracy bo co 3 lata podpisujemy nowe a ostatnio kolorowo nie jest. Finansowo na tą chwilę nie mamy źle chociaż po porodzie byłoby ciężko , bo podstawa do macierzyńskiego z ZUS ma niewiele wspólnego z realnymi dochodami.

Gość gość
No tak

Gość gość
Jak dla mnie to pachnie zdradą emocjonalną na kilometr. Albo się opamiętasz i dostrzeżesz w mężu te pozytywy dla których brałaś z nim ślub albo daj mu spokój i pozwól ułożyć życie z kimś kto będzie na niego zasługiwał. Oby też Ci się w życiu poszczęściło i by ten drugi odwzajemnił twe uczucia.