Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrodzenie 15,5 cm powiększać czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie przede wszystkim do kobiet, które mają doświadczenie z różnymi rozmiarami. Chcę powiększyć o kilka cm, zamówiłem już tabletki, ale chciałbym dowiedzieć się co o tym sądzicie, i czy dla mojej przyszłej partnerki trochę większy będzie odpowiedni. Dotychczas miałem wrażenie, że był odpowiedni dla byłych partnerek, tylko chyba w 1, czy 2 przypadkach był trochę za duży, ale dziewczyny nie mówiły że ich bolało. Uważam, że jak powiększę, to moja przyszła partnerka będzie

Gość Zosia_A_A
Jasne ze powiekszac tylko zamow tabketki forte zeby oowiekszyc tak ok 10 cm wtedy bedzie napewno ok.

Gość gość
Ale 25 cm nie będzie za dużo? Myślałem żeby powiększyć tak do 20 cm i trochę popróbować czy jest odpowiedni dla kobiet. Czekam w dalszym ciągu na opinie.

Gość gość
Czekam na opinie kafeterianek, czy taki powiększony byłby odpowiedni, lepszy, czy gorszy

Po pierwsze, nie istnieją skuteczne metody na powiększanie członka. Większość nie daje żadnego efektu, reszta co ponajwyżej ci go uszkodzi. Po drugie, 15.5cm to bardzo dobry rozmiar, nie słuchaj nikogo kto p******i że nie. Po trzecie, czy naprawdę chciałbyś mieć k****a którego większość kobiet nie była by w stanie komfortowo w sobie zmieścić? Nie tylko faceci mają różne rozmiary przyrodzenia Po czwarte, jak tak cię obchodzi, to naucz się zadowalać kobiety, a nie swoim rozmiarem się przejmujesz. 3/4 kobiet nie są w stanie osiągnąć orgazmu od samej penetracji, niezależnie od rozmiaru członka.

Gość gość
Nyan, dzięki za opinię. Wiem, że mój rozmiar wystarczy do zaspokojenia kobiet i potrafię zaspokoić je obecnym członkiem, chyba że by to była jakaś rozjechana, ale nie o taką mi chodzi. Chodzi mi posiadanie większego, bo faceci lubią porównywać go, a widać to też na basenie czy w saunie. Dlatego chcę wiedzieć jak będą go akceptowały kobiety i czy będzie im równie dobrze. Czytałem w innych wątkach, że jak partner ma 19 cm i cały wchodzi, bo pochwa się rozciąga, więc wstępnie zakładam, że powinienem powiększać. Chociaż wiem, że są różne pochwy, bo u niektórych kobiet wydawało mi się że dobijam do końca obecnym 15,5 cm, ale nie jestem pewny, dlatego czekam na wypowiedzi różnych kobiet. Wiem, że nie ma skutecznych metod powiększania, ale podobno dzięki tabletkom da się powiększyć o kilka cm, więc mam nadzieję na 20 cm i będę próbował. Jeszcze raz dziękuję za opinie i zapraszam do rozmowy.

Gość gość
Proszę kafeterianki o opinie.

Cała sprawa o porównywaniu przyrodzenia to dziecinada którą najczęściej się zajmują faceci, nie ma co popularyzować tematu. I jeśli naprawdę cię to tak obchodzi to pytaj się facetów a nie kobiet ;P Swoją drogą, mit "rozepchanej" waginy jest dokładnie tym - mitem. Wagina posiada dużą ilość mięśni, i rozciąga i kurczy się w zależności od podniecenia i rozmiaru partnera, w pewnych limitach oczywiście. Wiele kobiet lubi członki ciut grubsze niż pewna zależna od dziewczyny grubość, i wystarczająco długie, ale to naprawdę nie ma znaczenia. A co do tabletek, nie, nie da się powiększyć, i lepiej nie próbuj. Wszystkie posty na temat skuteczności tego typu produktów są spamem lub opłacone. Jeśli o dobijanie do końca chodzi, to to jak już, bywa zazwyczaj dla kobiet bolesne, więc jak już to się ciesz że nie masz za dużego tylko w sam raz. I nie pytaj się forumowiczów o to jak sobie powiększyć tylko partnerki o to co by chciały żeby się działo w łóżku.

Gość bella  86
15,5 to średni wymiar, nie powiekszaj :-P

Gość gość
Nyan, jeszcze raz dzięki za odpowiedź i już wyjaśniam. Dobrze, że poruszyłaś temat rozciągliwości vaginy, bo też mi się wydaje, że może się rozciągać te dodatkowe kilka cm i będzie dobrze zarówno ze średnim, czy większym. Mam nadzieję, że również zgrubnie po powiększeniu, choć jest w miarę ok. Z tymi 2, 3 kobietami u których czułem że dochodzi do końca, to chyba wtedy po prostu rozciągały się i nie było bólu. U jednej, czy dwóch czułem też, że głębiej było ciasno, przypuszczam że może wcześniejsi partnerzy mieli krótsze, mniejsze, możesz to jakoś wyjaśnić? Oczywiście głupio mi było dopytywać się o takie szczegóły, ogólnie rozmawialiśmy i mówiły że wszystko było ok. Powiększyć i tak spróbuję, najwyżej nic z tego nie będzie. Tabletki wybiorę jakieś sensowne, na razie na miesiąc/dwa, żeby nic nie przepłacać i będę dokładnie mierzył czy coś przybywa i czy warto kontynuować. bella 86, dlaczego skoro 15,5 cm jest średnim rozmiarem, to nie mam powiększyć do dużego rozmiaru?

Gość gość
Duren jestes. Jezeli potrafisz zadowolic kobiety swoim 15 i pol cm to sie ciesz. Nie wazne, czy gruby dlugi czy twojej wielkosci. Wazne zeby twoja partnerka doszla do orgazmu przed toba. Wtedy nie musialbys jej pytac jak bylo. Ona by ci sama powiedziala, ze jestes najlepszy z calej klasy. Slyszales juz o orgazmie lechtaczkowym? A wogole nie mysl o tabletkach na przedluzenie przyrodzenia. <<<<<<<<<<<<<<<<<

Gość gość
Przecież chcę się czegoś nauczyć od was kafeterianki i chętnie posłucham jak doprowadzić partnerkę do super orgazmu, bo jesteście doświadczone, więc tylko piszcie. Sam też potrafię doprowadzić partnerkę do orgazmu i 15 cm mi wystarcza. Powiększenie ma z tym mały związek, jak pisałem wcześniej. Chodzi mi np. o to jak mężczyźni się gapią na basenie pod prysznicem, gdzie są wszyscy bez slipek, w saunie, itp. Tabletki i tak będę brał, już zdecydowałem, a jak nie pomogą to trudno. Poza tym czytałem, że one mają wiele składników poprawiających krążenie, mięśnie i hormony, więc w każdym razie mi to nie zaszkodzi.

Gość gość
Srednia glebokosc europejskiej kobiety ktora nie rodzila to do 16 cm. Powyzej moze bolec i bedzie ci sie dziewczyna podczas stosunku usuwala. A przeciez chcialbys wkladac do konca, czy wolisz nosic go na zewnatrz jako kolorowy krawat? Zeby koledzy widzieli, ze masz wiekszego. Daj se spokoj. Masz dobre przyrodzenie.

Gość gość
To, ze nie potrafisz doprowadzic kobiety do orgazmu nie zalezy od twojej dlugosci! Kobiety lubia czulosc, pieszczoty. Potrzebuja wiecej czasu nim beda gotowe na stosunek. Jak bedziesz sie z nimi piescil i pozwolisz im sie prowadzic, one doprowadza cie do orgazmu zaraz po sobie. Czytales o stosunku przerywanym? Jak bedziesz wlazil na kobiete jak byk na krowe to po pierwsze nie doprowadzisz jej do orgazmu a po drugie stracisz u niej szanse na ponowne zblizenie.

Gość gość
Przecież tak doprowadzam kobietę do orgazmu, pieszczę i stosunek przerywany. A po porodzie jak jest średnia głębokość waginy?

Gość gość
Jak kafeteriamki powiększają biust, to nie mówię im że mają tego nie robić, więc dlaczego nie miałbym powiększyć wacka?

Gość gość
słabo. powinieneś powiększyć przynajmniej o 3cm, ja bym takiego raczej nie czuła :P

Gość bella  86
22:07 rozmiar 15,5 cm jest dla większości kobiet w Polsce dobrym rozmiarem. Chcesz partnerce sprawić ból czy przyjemność.

Gość gość
bella 86, nie czytałaś postu wyżej od kobiety, mam wrażenie że się mylisz. W każdym razie czekam na więcej opinii, na podstawie wypowiedzi kilku osób trudno cokolwiek wywnioskować.

Gość gość
ale trzeba być pojepanym, żeby wierzyć w powiększające tabletki :D durni nie sieją, rodzą się bez przerwy :o

Gość gość
student_21 Nie uwierzę dopóki nie wrzucisz zdjęć z linijką sprzed i po powiększeniu. Koniecznie dobrej jakości i z bliska, żeby można było rozpoznać, że to ten sam wacek.

Gość gość
nie wierz w skuteczność jakichkolwiek tabletek, to ściema i wyłudzanie pieniędzy. wszystkie pozytywne opinie że "mój urósł tyle a tyle" są pisane przez trolli opłacanych przez producentów

Gość CzwarteImperium
Tabletki forte powiększają o 10 cm? :D ;) Ty nie bierz się za powiększanie , ale za technikę. :O Rozmiar to nie jakość obsługi. 😴

Gość gość
Nie lubisz duzych penisow imp?

Gość gość
autor-gimbus niech sobie powiększy do takich rozmiarów aby jak go napręży mógł sobie walnąć nim w pusty łeb:)

Gość gość
Takie metody jak opisujesz nie dzialaja. To wyciąganie pieniedzy i kłamstwo. Pooglądaj sobie w necie jak bardzo skomplikowane sa operacje penisa, a to jedyna skuteczna metoda na wydłużenie. Jesli nie wierzysz, to poczytaj o tym. Jesli nadal nie będziesz wierzył, to znaczy, ze jestes oszustem, który zwiększać zapotrzebowanie na takie metody na (czyt. pozostawianie bez zmian i niszczenie wątroby) penisa. Kafemen@wp.pl