Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to oszustwo?

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma poprosiła mnie, żebym upiekła dla niej na dzisiaj ciasto. Zamawiała je u mnie już kilka razy wcześniej i zawsze jej bardzo smakowało. To taki ciemny biszkopt (brownie) przekładany kremem i galaretką. Na wierzchu ciasta powinna być posypka z pokruszonego biszkoptu. Ale tym razem popełniłam błąd i nie zostawiłam biszkoptu na posypkę. Miałam w kuchni pumpernikiel, więc go pokruszyłam i posypałam nim ciasto. Przed chwilą zawiozłam ciasto mojej znajomej, ona mi zapłaciła, a ja nic nie powiedziałam, że posypka zamiast z biszkoptu jest z pumpernikla. Czy to oszustwo? Jak myślicie, czy moja znajoma się zorientuje? Jeśli tak, to czy powinnam oddać pieniądze?

Gość gość
jeśli miałyście umowę i było wyszczególnione z jakich składników ma być ciasto to oszustwo a jak nie to twoja wolna ręka, najwyżej stracisz klientkę i więcej od ciebie nie kupi :)

Gość gość
Ale pumpernikiel nie jest słodki ale czemu nie? Moze byc ok i sie nie zorientuje ale jak bedzie miec pretensje i jej nie bedzie smakowac to powiedz ze uzylas czegos innego i przepraszasz za to :) ta posypka to szczegół , napewno w srodku smakuj***ardzo :) nie martw sie

Gość gość
oczywiscie, ze oszustwo!! to jak zamiast maki uzylabys bulki tartej, albo startej kredy :O a w ogole to pumpernikiel jest obrzydliwy :O