Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy to oszustwo?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Moja znajoma poprosi艂a mnie, 偶ebym upiek艂a dla niej na dzisiaj ciasto. Zamawia艂a je u mnie ju偶 kilka razy wcze艣niej i zawsze jej bardzo smakowa艂o. To taki ciemny biszkopt (brownie) przek艂adany kremem i galaretk膮. Na wierzchu ciasta powinna by膰 posypka z pokruszonego biszkoptu. Ale tym razem pope艂ni艂am b艂膮d i nie zostawi艂am biszkoptu na posypk臋. Mia艂am w kuchni pumpernikiel, wi臋c go pokruszy艂am i posypa艂am nim ciasto. Przed chwil膮 zawioz艂am ciasto mojej znajomej, ona mi zap艂aci艂a, a ja nic nie powiedzia艂am, 偶e posypka zamiast z biszkoptu jest z pumpernikla. Czy to oszustwo? Jak my艣licie, czy moja znajoma si臋 zorientuje? Je艣li tak, to czy powinnam odda膰 pieni膮dze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
je艣li mia艂y艣cie umow臋 i by艂o wyszczeg贸lnione z jakich sk艂adnik贸w ma by膰 ciasto to oszustwo a jak nie to twoja wolna r臋ka, najwy偶ej stracisz klientk臋 i wi臋cej od ciebie nie kupi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale pumpernikiel nie jest s艂odki ale czemu nie? Moze byc ok i sie nie zorientuje ale jak bedzie miec pretensje i jej nie bedzie smakowac to powiedz ze uzylas czegos innego i przepraszasz za to :) ta posypka to szczeg贸艂 , napewno w srodku smakuj***ardzo :) nie martw sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywiscie, ze oszustwo!! to jak zamiast maki uzylabys bulki tartej, albo startej kredy :O a w ogole to pumpernikiel jest obrzydliwy :O

Udost臋pnij ten post