Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzam swój gust.czy tez uwazacie ze to przepiekna kobieta?

Polecane posty

Gość gość

sprawdzam swój gust.czy tez uwazacie ze to przepiekna kobieta?

Gość gość
każdy ma INNY gust. Czy ładna i zdrowa na buzi należało by ocenić na żywo i bez make up'u

Gość gość
Zgadzam sie, zdrowa babka, ale piekna bym jej nie nazwala.

Gość gość
Mi też się nie podoba.

Gość gość
wg mnie ona jest piękna. piekne niebieskie lazurowe jak niebo oczy piękna buzia zdrowo wyglądająca i cera nieskazitelna. to wszystko dzieki diecie i cwiczeniom ,ktore ona stosuje .

Gość gość
I podkladowi i tabunom stazystow

Gość gość
nie jest ładna ale z drugiej strony nie jest brzydka przeciętnej urody można powiedzieć

Gość gość
stylistow mialo byc :D

Gość gość
Jako kobieta uważam, że jest ładna, bardzo atrakcyjna, pewnie podoba się wielu facetom, jednak nie nazwałabym jej przepiękną. Przepiękna jest według mnie Monica Bellucci.

Gość gość
tylko zazdrosne pasztety pisza ,że ona nie jest ładna. ja mam własnie przed sobą jej foto i pokazalam swoim kolegom w akademiku ,zeby wyrazlili swe zdanie i oto ich komentarze: pierwszy kumpel:" fajna dupa..to lewy ma taką piekną zonkę?" drugi kumpel;" ale kicia..ładniutka" więc podoba się facetom jak cholera

Gość gość
@16:33 Podoba sie. Jak cholera. Dwom. W dodatku co najmniej jeden z nich to prostak. Ale nam zapodalas statystyke :D

Gość gość
Podobanie się prostakom chyba nie jest niczym chlubnym, nie mniej jednak pewnie i tym bardziej kulturalnym też mogłaby przypaść do gustu. Ma uniwersalne cechy uchodzące za atrakcyjne: samo to że jest bardzo szczupła, proporcjonalnie zbudowana, nie ma defektów to już bardzo dużo. Moim zdaniem w jej twarzy nie ma nic, co by tę twarz czyniło piękną (może poza oczami), choć ciężko o niej powiedzieć brzydka, w najgorszym wypadku przeciętna. Wierzę jednak, że są osoby które jej buzię uważają za śliczną.

Gość gość
Nie uwazam jej za piekna, ale przecietna tez bym jej nie nazwala. Ot, ladna, ale nie w moim typie. Co czyni ze mnie paszteta. A moze pasztety to tylko te, co uwazaja ja za nieladna, a te, co mowia ze jest ladna a nie piekna sa przecietne? Mam nadzieje :D

Gość gość
Lewandowska ma niezły charakterek. mimo bogactwa jej męża lubi dostawać rzeczy za darmo, wymuszać je i nawet oszukiwać niektóre firmy, z których usług korzysta

Gość gość
Okropnie brzydka. Ale to dobrze, bo na bezludnej wyspie nie odebrałbym jej Lewemu :D

Gość gość
ma piękne oczy..rzadko widzi sie tak naturalnie piękny kolor oczu jaki ona ma.to istny lazur. rany jak ona musi wyglądać na zywo..jej oczy to majstersztyk.

Gość gość
ona jest nie tylko piękna ale slyszalam,ze jest niesamowcie sympatyczna i miła dla innych ludzi. fajna i równa babeczka z sercem na dłoni dla każdego.

Gość gość
Ciezko ocenic na tych zdjeciach, ale kolor jej oczu wyglada mi na typowo polski bladoniebieski, czyli nawet gorzej od pospolitego brazu. Ale takie ma jakies zmruzone te oczy, male, nawet przy profesjonalnym makijazu. Do tego ta fryzura taka marna. Tylko figure ma bez zarzutu, moim zdaniem. Pytanie: czy dobra opinia o jej figurze czyni mnie zgrabna? Bo chyba tylko grubasom sie nie podoba, co? :D

Gość gość
No ta fioletowa, mimo tego plastiku, wylada jakby miala duzo bardziej interesujace rysy. Ale takie to tylko pasztetom sie podobaja, piekne kobiety wola lewandowska.

Gość gość
Ja najpierw zrobiłabym jej solidny demakijaż i dopiero wtedy oceniała czy jest piękna. Oczywiście pod względem wyglądu. Charakter to już inna sprawa.

Gość gość
Jest bardzo ładna, ale takim przaśnym typem urody. Piękno, przynajmniej wg mojej definicji, to idealne, proporcjonalne rysy twarzy typu Bellucci, albo coś intrygującego, np. Weronika Książkiewicz: https://www.google.pl/search?q=weronika+ksi%C4%85%C5%BCkiewicz&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiU1eLk1J_KAhUB_HIKHWfKDLgQ_AUIBigB#imgrc=pKp51LdT6baCmM%3A

Gość gość
gość dziś , z blond wlosami by byla nieziemska.idealna twarz