Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co to moze oznaczac gdy...

Polecane posty

Gość gość

Mialam miec trening.Trenuje kickboxing.Moj Trener napisla mi sms-a ze niestety ale będziemy miec tylko pol godziny bo musi zalatwic wazna sprawe ...napisal mi co to za sprawa a potem w następnym sms-ie napisal ze zwykle sie nie tłumaczy ale nie chce żebym myślała ze kłamie...potem powiedzial juz na treningu ze ten trening mam za darmo a następny bede miec normalnie ...czyli tak jakby 45 min mi poświęcił swojego czasu...co to może oznaczac? Dodam ze mi się podoba ;P jakbyście to ocenily?? Czy on cos może miec do mnie?? Chodzi mi o to zdanie"zwykle sie nie tłumacze ale nie chce żebyś myślała ze klami"

Gość gość
Odpowie mi ktos? :)

Gość gość
po prostu czuł się winny że musiał załatwić sprawę ty jesteś jego klitką więc nie chciał żebyś miała jakieś do niego pretensje

Gość gość
no pewnie chce mieć z toba bachorki i dlatego masz gratis poł godziny

Gość gość
Napisal ze musi jechac z siostra do warszawy...ale co mnie to obchodzi?? Przeciez nie musial mi podawać powodu

Gość gość
niektóre baby są w takiej sytuacji wściekłe chciał podkreślić że to naprawdę ważna sprawa nie doszukuj się tu romansu co innego jak by cię niechcący za tyłek złapał czy za cycka

Gość gość
trener na 100% chce Cię przelecieć przyuważ jak lampi się na Twój tyłek gdy się wypinasz i sprawdza, czy pod spodem masz zwykłe majtasy czy stringi a jak nic się nie odznacza, to marzy, że pod spodem jesteś naga i jak widać z Twoich wypowiedzi jest już o krok od dópczenia ! :D