Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Ale schizujace:D

Polecane posty

Gość gość
chcesz się ru\chać?

Gość
Ehh to jest normalne w porównaniu z niektórymi piosenkami raperów.:P Pamiętam jak koleżanka puściła mi coś nawet popularnego wśród młodzieży dłuższy czas temu (kilka milionów wyświetleń). Az mnie zemdliło.:P:o Zresztą komentarze tez takie były-ze chore, obrzydliwe, ryje banie, ale ze słuchają.:D:P Rapował o jakimś facecie który poznał dziewczynę w warszawskim klubie, poszli sie bzykać, a ona prosiła go żeby ja bil, wiązał i wtedy doszła, po czym on wpadł w trans i nie mógł sie zatrzymać-do tego momentu piosenka była ok,ale potem- umarła a później to już tylko opisy nekrofilskie...:o:O:O Nawet jej tu nie wstawię, ale może wiesz o jaka chodzi jeśli masz poniżej 20 lat.:P Serio tak chorej i obrzydliwej piosenki jeszcze nie słyszałam.:o:o:o

Gość
tak neptyk.:D 🖐️ zgadzam sie z komentarzem Dawid x bardziej chorej, obrzydliwej nuty nie znam -jakos mi sie przypomniala apropo słowa schizujaca.:P A i jak weszłam w linka to teraz przypomnialo mi sie ze jest nie tylko o nekrofilu,ale i kanibalu..:O:o:O

Gość gość
Wow, spodziewalam sie nowej miley cyrus a tu kaliber. Ty to chyba nie masz mtv

A tak powaznie mowiac to nie spojrze na przystojniakow pod katem zwiazku. O nie. Odradzam to wszystkim rozsadnym paniom. Jesli traktujecie seks jak sport to mozna sie z takim jedynie zabawic, ale o niczym powaznym nie myslec, nie bracnawet pod uwage.

Nie bylam niegdy w dlugiej powaznej relacji i moze i dobrze. Jeszcze moze mam czas na to by wejsc w cos powaznego..

Bo tak na prawdew zyciu chodzi o to zeby nie wpasc w bloto:D o nic wiecej:D i tego sie trzymajmy

Gość
GośćM dziś a twoj??? tak naprawdę bardzo mi smutno...:o Wypłakałam sie przedwczoraj, wczoraj trochę tez, dziś jest lepiej-chociaż sama nie wiem...chcialabym, żeby było ze 2 tygodnie później bo czas daje złapać dystans.:( nie spodziewałam sie tego... kiedyś coś komuś napisze.........

Ja to staram sie o rzeczach ktore mnie zasmucaja nie myslec. Odcinam sie b gruba kreska o tego i od negatywnych ludzi, ktorzy zle na mnie wplywaja. Czasem jest tak ze spootykamy ludzi ktorzy chca z nascos wyssac czy odbieraja nam nasza pozytywna energie sami zostawiajac jad. Od takich trzeba uciekac bo nie sa nas warci..

Moj inny nastroj. Chciaz dowiedzialam sie dzis dla mnie kilku niewygodnych rzeczy, ale coz...

Gość
GośćM dziś ile masz lat? ja niecałe 20:) Chyba jesteśmy trochę podobne...tez nie wiem czy teraz nadaje sie do jakiegoś związku... Mam jakieś obawy, nie potrafię do końca zaufać-zawsze szukam podwójnego dna...może rzeczywiscie powinnam być sama bo każdego zamęczę i przy okazji wykończę tez siebie. :):P GośćM dziś i niestety ja często patrze na takich pod kontem zwiazku...:P Jeszcze kiedy sa bajerantami to juz w ogole zawsze tworze chore wizje i jestrem stasznie zazdrosna...moja siostra powiedziała ze najlepiej żebym związała sie z facetem trochę przystojniejszym od diabla.:D:P

no pisałaś że do związku nie chcesz przystojniaków wiec wolisz brzydalków :D a ja nie jestem chyba aż tak brzydki żebym Ci sie spodobał :D a co do błota to jak byłem małym bobkiem to chętnie sie w nim taplałem :) nic strasznego :D 🖐️

Jezdze teraz na rowerku i tel mi na kafe szwankuje. Gggb mam 21 a za kilka dni 22 bo ze sty jestem. Hmm mam kol w roznym przedziale ale te po 30 i 40 twierdzily ze trzeba wziac mana dobrego do zucia a nie przyjstojniaka dobrego na chwile ..

Do zwiazku to ogarniety i powazny ale ja nie wiem czy nadawalabym aie do powaznego zwiazku w sumie jeszcze. Nie no w sumie do zwiazku moze i tak ale jeszcze w zadnym wypadku do pieluch, do dziecka jestem niedpjrzala jeszcze.

Gość
Neptyk dziś czy ja wiem...może to ja jestem porąbana. :D🖐️ GośćM dziś a ja przeciwnie jeśli chodzi o dzieci-co kłoci sie z moimi planami...Zawsze jak opiekuje się dzieckiem mojej siostry np. przez 2 dni to później ciężko mi sie jakoś z nią rozstać, zresztą ona tez mnie lubi-ostatnio za mną płakała.:P

nie bo ze spokojnym introwertykiem byście się zanudziły na śmierć :D 🖐️ przystojny ekstrawertyk to jest co czego potrzeba kobiecie :classic_cool: dostarczy wam emocji ale wiąże się to z wysokim ryzykiem że tak powiem "mało trwałego" związku :D bierzcie brzydkich ekstrawertyków :D 🖐️