Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Ale schizujace:D

Polecane posty

a Ty jesteś ekstrawertyczka ? :D nie wydaje mi sie :D z introwertykiem co najwyżej spędzała byś weekendowe wieczory przytulając się w łózku zamiast na imprezie :D

:D no ostatnio poznalamm ekstrawertyka i towarzystwo wrzalo od naszej gadki tylko. Mialam go juz trpche dosc pozniej. On gadal wiecej ode mnie:D

Gość
Neptyk dziś nie wiem to jakoś samo wychodzi ze przyciągam przystojny ekstrawertyków...introwertyka chyba bym zamęczyła bo czasem bywam okropna chociaż sama przez to cierpię. Nie jestem złośliwa, nikomu złe nie życzę-choć niektórym może tak sie wydawać, po prostu czasem bywam impulsywna, rozchwiana, powiem coś w nerwach-za co później przeproszę jednak takiego introwertyka mogłabym urazić..:):P Musze lecieć...:)

Gość
heheh a może taki introwertyk byłby ok? :D:P spełniałby moje zachcianki i sie słuchał.:D heheh :D

Gość
Jeśli introwertyk to tylko melancholik, a jeśli chodzi o ekstrawertyka to sangwinik-nie znoszę choleryków.:P Ok idę sie zbierać bo jestem jeszcze nieogarnięta, a muszę wziąć prysznic, umyć włosy itp. Kobiety mogą spędzić w łazience 2 godziny.:D:P a jeszcze muszę sie umalować, uczesac... Ide potańczyć do pewnego miejsca na drugim końcu miasta-nigdy tam nie byłam.:)

no introwersje można podzielić na melancholika i flegmatyka a ekstrawertyzm można podzielić na choleryka i sangwinika :D a jeśli chodzi po mieszanie intro z ekstra to pewnie też jest jakiś podział :P

Ja mam wiecej z ekstrawertyka, gggb wiesz, ja tez soba moge zameczyc. Siebie tez dobijam czasami:D jeszcze ten wulkan czesto skrajnych emocji

Gość
skrajne emocje...:D 🖐️ doskonale rozumiem o co ci chodzi.:D:P tak jak w pewnej piosence A.Rojka- "To co będzie powiem wprost Bywa chcę i nie chcę no i co???";) idę już ostatecznie.;)

Gość gość
Ona kocha zberka :D Widać to w twoich postach GGGB ;)

Lepiej poznaj dobrego przystojnego ekstraw:D Zalezy jak lezy:) ekstrawertyk ekstrawertykowi nie rowny, tak samo jak z introwertykami..

Gość gość
Co on Ci takiego zrobił ? :p

To bylo zyczenie dla gggb:D do jej pragnienia dodalam zyczenie by byl dobry:)

Gość
gość dziś a co cie to obchodzi??? :) i gdzieś pisałam ze mi cos zrobił? :)

Neptyk. Tak na prawde zadne terie zadne zasady nie licza sie koniec koncowmjak cie milosc ustrzeli. Wszystkie gadki nagle wydaja sie nieprzydatne. W takim momencie zazwyczaj wszystkie oklepane zasady nie sprawdzaja sie, ale warto zeby serce dzialalo w parze z rozsadkiem...

oczywiście to moje dzieciństwo :D wychowałem się na tym. Ogólnie lubie oglądać bajki pomimo swojego wieku :P

I jeszcze jedno. O co tu do jasnej ciasnej chodzi z jakimis zasranymi projektami? Nie czaje tego. Na poczatku jak zaczelam wchodzic na to forum to myslalm ze jest normalne, zeby sobie pogadac czy wymienic sie jakimis ooiniami np kosmetykow zabiegow, jesli chodzi o kobiety. Nie czaje o co chodzi...

hmm to proste :) projekt czyli po prostu konto na kafe, login. Jak ktoś np. nazwie Cie moim projektem to myśli że ja czyli Neptyk założyłem sobie drugie konto czyli GośćM i pisze jednocześnie z tych 2 kont. Jak napisze coś z neptyka a potem sie przelogowuje na gośćM. Taki przykład :D

no różne są powody :D przelogujesz się na inne konto to jesteś inną osobą :D ja mam 1 projekt, napisałem z niego może z 50 postów :) mogę Ci zdradzić który to ale nie na kafe :D