Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko wartościowi ludzie sie żenią wychodzą za mąż?

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam chcieć odebrac sobie zycie. Zaczęłam nową prace, jako 30 latka. Sama. Bylam z kims,ale nie ułożylo sie nam. w pracy od razu dostalam łatke "panna, to chyba cos znaczy" Serio tylko ci fajni mają kogos?Rodziny? Przeciez tyle jest facetów co piją alkohol, zdradzają biją i mają żony, albo żony hetery-zaborcze\itd i mają kogoś.... Nie chce popadac w nowej pracy w konflikt ale dla świetego spokoju wyszłabym juz za bylekogo bez milosci byleby w oczach innych być dumną mężatką bo ktoś "mnie chciał" :(

Gość gość
wyjście za mąż za byle kogo to tragedia

Gość gość
Gdzie mieszkasz golabku?:d

Gość gość
I przestać opowiadać bzdury o odebraniu sobie życia. Tylko psychole postępują w ten sposób.

Gość gość
A co :) Takie refleksje mnie naszły.. Jak poważną instytucją jest małżeństwo,że "żona" znaczy lepsza,"mam męża-znaczy lepsza"

Gość gość
No może i masz racje , ale nie trzeba się tak wszystkim przejmować i nie smiej się ze mnie:d

Dziwnych masz ludzi w pracy. U mnie jest przewaga pań i do tego większość w przedziale wiekowym 25-35, z rodzinami i rodzącymi się co chwile nowymi potomkami (częste urlopy macierzyńskie). Są też panie 30+, które nikogo nie mają (lub niby mają, ale nie widać tego) i nie zauważyłem żeby miały gorzej z tego powodu. Na pewno musisz zachować asertywność i nie poddawać się presji otoczenia. Masz prawo być samą tak samo jak oni mają prawo kogoś mieć. W tej kwestii pośpiech nie sprzyja, więc broń się i szukaj faceta swoim tempem, zgodnego z twoimi oczekiwaniami.

Gość gość
I autorka chyba popełniła seppuku. Część jej pamięci:D

Gość gość
Bo wychodzi na to,że ten pijak i ta zaborcza hetera są lepsi niż ja.....:(

Gość gość
sama sobie odpowiedzialas, c***ijacy, hoolsi, bijacy sa wartosciowi,fajni?no wlasnie napisalas ze omi maja kogos, niektorzy z takich maja, fajni to oni nie sa