Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasiaa2424

ambicje faceta do swojej kobiety

Polecane posty

Go艣膰 kasiaa2424

Witajcie, Chcia艂abym pozna膰 wasze zdanie -obcych, postronnych ludzi, na temat pewnej sprawy. M贸j facet wiele wymaga od siebie finansowo, prowadzi firm臋 do艣膰 intensywnie, zahaczaj膮c o pracoholizm - pracuje z w艂asnego wyboru prawie kilkana艣cie godzin dziennie, w tym r贸wnie偶 w domu. Jednak nie w tym rzecz...Jego wysokie ambicje si臋gaj膮 r贸wnie偶 os贸b z otoczenia, w tym mnie. Ja pracuj臋 pod szefem, ale w sympatycznej firmie kt贸ra finansowo zapewnia mi to, co chc臋. Nigdy nie po偶yczam od niego pieni臋dzy i nie narzekam na finanse. Dla mojego m臋偶czyzny to niewystarczaj膮ce, twierdzi 偶e tylko leniwi ludzie bez ambicji mog膮 pracowa膰 pod kim艣. Nie wiem, czy nadaj臋 si臋 nawet do prowadzenia firmy i czy moim celem 偶yciowym jest ci膮g艂e d膮偶enie do wi臋kszych d贸br po 24h, jednak czuj臋 wielk膮 presj臋 wiedz膮c, 偶e m贸g艂by nawet z powodu mojego braku "rozwoju" zrezygnowa膰 ze zwi膮zku... Co robi膰, co czyni膰, co o tym s膮dzicie... Ona, lat 24

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Swoje ambicje niech realizuje ale nie ma prawa na Ciebie naciska膰. Ma on czas dla Ciebie dziewczyno? Mieszkacie razem? Jak cz臋sto si臋 widzicie?Jk sp臋dzacie czas razem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaa2424
zwykle proponuj臋 mu jakie艣 wyj艣cia, ale cz臋sto jest ju偶 tak zm臋czony po pracy 偶e nie wykazuje na nich wielkiego entuzjazmu. On rzuca tylko odleg艂e has艂a, ja zajmuj臋 si臋 konkretami. Mamy zamieszka膰 ze sob膮 w tym roku, obecnie po przyj艣ciu do niego (mieszkamy na tym samym osiedlu) zawsze zastaj臋 go wlepionego w ekran, wi臋c troch臋 mnie ta wizja niepokoi. Nie wiem nawet, co robi z zarobionymi pieni臋dzmi. Mo偶e odk艂ada na staro艣膰 nie widz膮c, 偶e 偶ycie ucieka mu obecnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To powiedz mu prosto by zaja sie swoimi a ty zajmiesz sie swoimi. Jesli ma takie wygurowane ego to z przykroscia ci powiem ciezki zwiazek bedziesz miala to tak jak kobieta wyksztajcona wiecej zarabiajaca od meza z wybujalym ego. Maz zawodowka no niby cos tam ma swojego ale gdyby nie mial firmy byl by prostym facetem fizycznie pracujacym i napewno za te pieniazki nie mogl by utrzymac jej i zapewnic dobrego zycia. Wiec ciezko facet ma bedac w takim zwiazku. I na odwrot jesli ma ci wytykac ze nie jestes ambitna a jestes pracujesz ze swojej pracy jestes zadowolona jak piszesz. To daj sobie spokuj z nim tak naprawde ma niski iloraz inteligencji. Mozna sie rozwijac oczywiscie nie naciskajac kogos a wszczegolnosci powinien cie akceptowac taka jak jestes. To jest szczere i prawdziwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M膮drze piszesz dziewczyno. Ja kocham to co robi臋, praca daje mi kas臋, satysfakcj臋 ale z perspektywy widz臋, 偶e wa偶niejsze rzeczy mi uciekaj膮. Najwa偶niejsze jest to by ko艂o Ciebie byli kochaj膮cy ludzie.

Udost臋pnij ten post