Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się znajduję pierwszą pracę??

Polecane posty

Gość gość

Mam dość pracy dorywczej chce normalnie pracować mam ukończone dwa kierunki studiów w Rzeszowie i nie wiem jak znaleźć pracę :( Pracowałem jedynie przez znajomych i to 8 lat temu jeszcze przed studiami (wkręcił mnie kolega do sprzedawania biletów w autobusach ale to tylko 4 miesiące, potem się już tułałem przez agencję do sklepów, a potem studia i nic nie robiłem),teraz po zakończeniu czyli już z 2 lata będzie chodzę na dorywcze i mam grosze z tego, więc dorabiam na obstawianiu meczy. Odnoszę wrażenie że dawni znajomi co pracują w tak wielu różnorodnych branżach po prostu pewnego dnia wparowali tak z niczego do firm i zostawiali te CV gdzie się dało! Bo te szukanie przez internet jest całkowicie bez sensu nigdy jeszcze nikt nie oddzwonił:(

Gość gość
Jakie kierunki masz ukończone?

Gość gość1234789
nie wiem jak się znajduje , ja pierwszą pracę sama sobie stworzyłam :) przed tym byłam tylko na stażu

Gość gość
Ochro środowiska i turystyka rekreacja

Gość gość
2 lata po studiach i praktycznie zerowe doświadczenie zawodowe- nieźle. Myślisz, z czego będziesz żył. Powiem szczerze: jak człowiek poważnie myśli o życiu to zwykle nie ma problemów takich jak Ty.

Gość gość
No to lipa. Z takim wykształceniem (szczególnie jeśli chodzi o ochronę środowiska) to prawdziwa praca tylko po znajomości, albo jak ktoś jest wybitny, ale to wtedy już na studiach by się załapał.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie jeszcze studiów to polecam odwiedzić www.study4u.eu tam z pewnością znajdziecie dobry kierunek i idealne miejsce do studiowania! :)

Gość gość
wyszukaj w okolicy firmy, w których chcialbys pracowac i aplikuj. nawet jesli nikogo nie szukają. tzw spontaniczne aplikacje, czyli poza procesem rekrutacji zawsze s amile widziane.

Gość gość
mnie jakoś po kilku wysłanych CV zadzwonili i zaprosili na rozmowę.Podczas studiów pracowałam w wakacje i weekendy,więc wiedzieli,że nie jestem leniem.Poszłam też osobiście zanieść,ale nie chcieli,że nie ma rekrutacji to po co się naprzykrzam:-(