Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was też słychać światełko do nieba?

Polecane posty

Gość gość

U mnie słychać Lublin

Gość gość
Siekiera motyka , motyl dupa przemek dzisiaj zgwałcił trupa Siekiera motyka, tępy nóz przemek mówi . to mój gust !! Siekiera motyka, piłka deska przemek nie wie co to reszka Siekiera , motyka, wina dzban przemek mówi że jest Pan !! Siekiera , motyka, chleb razowy przemek , kradnie papierochy siekiera , motyka , wiadro wody przemek niechce isc do roboty Siekiera, motyka , dziadek , babka przemek mówi gdzie armatka siekiera, motyka , łysy pies ludzie mówią co ci jesst ? Siekiera, motyka , rower ,kupa przemka swedzi chyba dupa siekiera, motyka, gruszka, cep przemek nie wie co to sex ! Siekiera, motyka, wanna wody przemek , maca swoje kozy siekiera, motyka, gładki stół przemek nie wie co to fiut ! Siekiera, motyka, radio , mysza przemek widział w lesie lisa Siekiera, motyka, sąsiad też teraz oba smieją sie ! Siekiera, motyka dwie podpaski przemek nigdy nie miał laski siekiera motyka,wina dzban przemek nie chce byc juz sam ! Siekiera, motyka, kura, piasek przemek nosi w spodniach pasek siekiera motyka , słonce , deszcz przemek nie wie co z nim jest siekiera motyka , internecik przemek ciagle w chałpie siedzi siekiera motyka, dziadek tez o tym nawet wie ich pies siekiera motyka snieg po sufit dziadek przemka bardzo lubi siekiera motyka ,renta jest przemek lubi dziadka tez siekiera motyka, stare wiadro przemek łyse skąpiradło siekiera motyka , brudny , kurz nie mam weny więcej już !!!!!