Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatiana 1234

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Witam mam problem z chłopakiem nie jesteśmy że sobą zbyt długo bo w lutym bedzie rok . Ale mieliśmy za sobą trudny okres juz w związku. Chodzi o to że jakiś czas temu ja spotykałam się i pisałam z innym ale nie zdradziłam go po prostu wiedziałam że ci chłopacy za sobą nie przepadają i wolałam mu nic nie mówić. Jednak gdy sie o tym dowiedział była wielka awantura zerwałam kontakt z tamtym chłopakiem. Gdy myślałam ze wszystko już jest ok okazało sie że on piszę z koleżanką z pracy po prostu bawiąć sie jego telefonem dostał dziwną wiadomość,,Boże co ty zrobiłeś z moimi włosami '' dowiedziałam sie ze ta dziewczyna ma męża i dziecko jednak lubi po krecić z innymi facetami mimo to.. Spytałam sie go o co w tym chodzi to stwierdził że gadał z nią dziś ale ze tylko raz i to przypadkowo i włosy jej poczochrał w pracy w której twierdzi że nawet nie ma czasu by napisać sms do mnie jednego . Jednak jakoś w to nie uwierzyłam bo raczej jest typem faceta wstydliwego i to bardzo jak np idziemy do znajomych moich nawet za dużo się nie odzywa a tu raz ją widział i naglę jakieś wygłupy .. Mooja reakcja może była przesadzona ale rozstałam się z nim.. Na drugi dzień przyszedł do mnie z ogromnym bukietem i zaczął przepraszać stwierdził że nie będzie z nią gadac ani nic a nadal mi nie chce wytłumaczyć co tam było i wg bo prostu nie chce gadać o tej sytuacji .. ostatnio zauważyłam że oglądał jej profil nadal twierdząc że nic miedzy nimi nie było a robi to tak sobie jego wytłumaczenie,,tak sobie '' i o. Pracują razem wieć zupełnie nie wiem co tam się dzieje i czy mogę mu ufać. Troche mnie to denerwuje jak idzie do pracy a ja siędze w domu z myślą że może mnie z nią własnie zdradza ;( do tego od tej sytuacji jak z nią pisał minęło 2 miesiące a on zachowuje się co najmniej jak bym nie istniała jest dla mnie nie miły i ciągle się kłócimy po prostu ciągle coś się dzieje. Ostatnio jak chciałam buzi to zaczął gadać ile można sie całować .. a o innej bliskości to mogę tylko po marzyć .Mówie coś do niego a on jak wyłączony . I mam wrazenie że nie chce się ze mną widywać jak przyjeżdża to na 2 lub 3 godziny wieczorem i kończy się na tym że ogląda tv . albo siedzimy a on nawet nie chce rozmawiać jak ostatnio próbowałam z nim rozmawiać to najzwyczajniej mnie olewał .. Twierdząc że mu zależy nadal a ja przesadzam. I mam trochę dość tego wszystkiego jak próbuje się rozstać to przez dzień wraca mój dawny chłopak kochany i delikatny. a pożniej wszystko znika ... I jeszcze jeden problem jest że nie robimy nic wspólnie ;( co mam robić

Gość Kitty24
Myślę że początkowo chciał się na tobie odegrać interesując się tamtą kobietą a teraz o niej myśli, może mu się spodobała, nie wygląda to za dobrze. Spróbuj wybadac co robi gdy nie jest z tobą