Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedajecie cos na olx?

Polecane posty

Gość gość

Ja kupilam pare rzeczy. Zwlaszcza zabawki bo to drogie i szkoda mi kasy na nowe ciuszki za to chcialam sprzedac ale nic nie schodzi. Wystawiam dresik albo jakies sukienki no ladne to nie zniszczone a i tak nic nie schodzi. Wiara chyba albo w lumpach kupuje albo nowki no chyba ze dostaja.

Gość gość
Ja sprzedaje, ale ciuchy nie. Raczej grubsze rzeczy i jak na razie wszystko sprzedałam. Ubrania wystawiam na all... Ale to w większych zestawach. Pojedynczych sztuk nikt nie kupi, bo się po prostu nie opłaca jechać czy opłacać kosztów wysyłki.

Gość gość
Ciuchy sobie daruj, nie schodzą, a konkurencja ogromna. Bardzo dobrze sprzedają się firmowe zabawki i wszelkie gadżety dla dziecka (sterylizator do butelek, karuzelka do łóżeczka, leżaczek).

Gość gość
A ja próbuje sprzedać spacerowke i fotelik juz kilka miesięcy. Zainteresowani sa jedynie z daleka. Wystawilam ze male pieniądze żeby się tylko pozbyć, nie wysylac itd a chętnych z okolicy brak.

Gość gość
up !

Gość gość
ja sprzedałam pare ciuchów, ładnie mi szło a teraz już od paru miesięcy nic.. mam wystawione ubranka po synku same firmówki za grosze dosłownie

Gość gość
ja też sprzedaję,ale obecnie z odbiorem osobistym bo ludzie to debi le po tygodniu czy 2 od odbioru potrafią napisać że coś jest zniszczone i chcą zwrot pieniędzy,rekordzistka z allegro po 5 miesiącach poszła na policję że wysłałam jej wózek inny niż kupiła,wszyscy się śmiali