Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam 3 dzieci ,dla PIS jestem bezdzietna

Polecane posty

Gość gość

Mam dzieci w wieku 6,18,19 nie dostane 500 zł. Dla Pis nie mam wcale dzieci, 500 zł mi się nie należy,przekraczam 800 zł na osobę. Wszystkie dzieci się uczą,to nieważne. Paranaja ten rząd. Takich ludzi jest więcej , jednym Pis da drugim zabierze.Tak naprawde skorzysta patologia,i

Gość gość
pis nie pociągnie już zbyt długo , wypiertolą ich w kosmos

Gość gość
jak masz 3, to nie boj zaby, dostaniesz, bez wzgledu na zarobki

Gość gość
:D :D dzieci muszą być nieletnie wszystkie

Gość gość
Nie kłam!Zarobki nie mają nic do rzeczy.

Gość gość
a to wstrętny pis. powinien dawać na "dzieci" do czterdziestki. ja pierdolę czego ci głupi kodziarze nie wymyślą żeby ten pis szarpać. ale psy szczekają a karawana idzie dalej. już się szczury nie podniesiecie i żadne "społeczne protesty" wam nie pomogą.

Nazywasz szczurami dzieci, które w odróżnieniu od Ciebie, chcą i potrafią skończyć coś więcej oprócz zawodówki ?

Gość gość
Dostajesz zasiłek rodzinny na wszystkie dzieci. Najlepiej to teraz ponarzekać, jaki ten PiS podły. A PO przez 8 lat to była cacy??

Ty jesteś głupi, czy tylko udajesz ? x W tym temacie nie dyskutujemy o tym jaki PiS jest doskonały, ale o tym, że dyskryminuje osoby, które chcą zdobyć wiedzę większą od szkoły zawodowej. W końcu te dzieci po ukończeniu 18 lat, nadal będą musiały być na utrzymaniu rodziców. x Gdyby taki przepis wymyśliła PO, to już wrzeszczelibyście, że ogranicza szanse polskim dzieciom i chce je wychować na roboli zachodniego świata. Teraz PiS to właśnie robi.

Gość Deductor
"Gdyby taki przepis wymyśliła PO, to już wrzeszczelibyście, że ogranicza szanse polskim dzieciom i chce je wychować na roboli zachodniego świata. Teraz PiS to właśnie robi." 100/100 Sam bym tego najlepiej nie ujął...

Gość gość
problem w polsce jest taki ze kobiety rodza malo dzieci, Ty juz urodzilas trojke... 500zl na dziecko ma sprawic ze kobiety przestana sie bac, a wrecz zachecac... nie wiem czego Ty nie rozumiesz, ale wiem ze nie chcesz zrozumiec o co chodzi tylko pieniasee