Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sytuacja w łożku

Polecane posty

Gość gość

hej, leżąc w łóżku z moim facetem ogladajac film on zaczal mnie obmacywac. wszystko bylo by ok bo normalnie uprawiamy seks mamy po 20pare lat ale tego wieczoru bardzo nie mialam ochoty, on mnie objal i macal i nie reagowal jak mowilam ' ej wez mnie zostaw' mialyscie tak kiedys? nie wiem moze on sie chcial ze mna droczyc i podenewowac mnie czy to znaczy ze dopusil sie innch czynnosci seksualnych w sensie ze to co zrobil to zle ?

Gość gość
'czy to znaczy ze dopusil sie innch czynnosci seksualnych ' ---wiesz co? jak nie masz pojecia co czuc, i co twoj facet zrobil, ale juz od razu walisz z tekstem jak policjant do podejrzanego to daj sobie spokoj ze zwiazkiem, bo nie masz pojecia co to takiego jak 'zwiazek' w ogole jest.

Gość gość
ale ja tak nie uwzam, ja tylko pytam o opinie i czy ktos mial podobnie,

Gość gość
Mnie mój własny chłopak (ex) zgwałcił, tez nie reagował na mój opór

Gość gość
To po co sie opiralas

Zawsze jak ktoś robi komuś coś wbrew woli tej osoby, to jest to złe. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać to powinnaś z nim poważnie porozmawiać i dać do zrozumienia, że "nie" tzn "nie". Jeśli koleś będzie niereformowalny to go czym prędzej odeślij z kwitkiem, bo po takim czymś może być już tylko gorzej. Facet musi mieć szacunek do kobiety, albo nie powinien mieć kobiety. Krótka piłka.

Gość gość
ale czy to co on zrobil to np dopuszczenie sie innych czynnosci seksualnych ? art.197 p 2 kk kto przemocA..... dopuszcza sie inncyh czynnosci seks. ( dotykanie stref intymnych itp_

Gość gość
A co za różnica? Jeśli ktoś Ci powie, że to nie była inna czynność seksualna w rozumieniu prawa, to będzie znaczyło, że wszystko jest OK?