Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mnie ignoruje?

Polecane posty

Gość gość

poznałam go w pracy. oboje mamy swoje rodziny. przyjaźnimy się juz kilka lat. sam mi mówił i pisał że chce być moim przyjacielem. zawsze rozmawialiśmy o wszystkim. zwierzaliśmy się ze swojego życia. dzwoniliśmy do siebie jak coś sie działo. pomogłam mu finansowo. rok temu dołączyła do naszego zakładu jego kobieta. od tego momentu urwał nam się kontakt . olewa mnie, ignoruje a mi jest przykro i nie umiem sobie z tym poradzić. czuje się oszukana! zastanawiam się nawet czy zmienić prace. jak to wszystko wygląda z boku? (nie potrafię złapać dystansu do sprawy)

Gość gość
Masz prawo sie tak czuć, bo to brzydko olewać przyjaciół.

Gość gość
Za każdym razem kiedy chce z nim porozmawiać wtrąca się ona i oskarża mnie że się wtrącam w ich związek! czemu nie chce ze mną gadać...?!

Gość gość
kobito, chłop jest w związku, daj mu spokój bo wychodzi na to, że rządzi tobą pi/pa!

Gość gość
prędzej się zemszcze niż dam mu spokój!!!

Gość gość
niestety, coraz więcej takich "przykładnych" :D mężatek, widzących w zajętym facecie Boga :P wystarczy rzucić parę komplementów. dzisiejsze kobiety są łatwe, niestety :P

Gość gość
słaby materiał szybko się męczy

Gość gość
Niech ma nawet osiem bab.To że chłop jest w związku nie tłumaczy jego zachowania!!! Nie traktuje się ludzi w ten sposób... Obraził się jak pięcioletni chłopiec

Gość gość
Skoro wpiertalasz sie im do zwiazku to na co liczysz ?Ze bedziesz wazniejsza od jego kobiety?

Gość gość
jego zona jest zwyczajnie zazdrosna i ma do tego prawo, a ty jako przyjacie nie. nie ma zazdrosci w przyjazni i nie musi on do ciebie wydzwaniac co chwile i aranzowac spotkan z tobą. przyzwyczailas sie, moze nawet zauroczyłas a on ma swoja rodzinę, zrozum to.

Gość gość
zajmij się swoim mężem szmato a nie mącisz u chłopa w związku!

Gość gość
chyba ma prawo wiedzieć czemu facet nie chce jej znać!

Gość gość
Znajdz sobie kolezanke do rozmow i zwierzen. Ciekawe czy chcialbys, aby Twoj facet mial taka lrealcej z jakas inna kobieta? Koles sobie uskutecznial flircik z Toba, a teraz boi sie, bo jest pod okiem żony i wrocil do wskazanych zachowan. oboje jestescie w zwizkach, wiec nalezy sobie darowac takie relacje, bo one przekraczaja pewne granice. Musisz zapomniec o tej znajomosci.

Gość gość
właśnie nie wydaje mi się żeby zostały przekroczone jakieś granice. Ja myśle że każdy ma prawo mieć swoich znajomych\ kolegów\ koleżanek\ przyjaciół. Szanuje to że ma kobiete. kiedyś często się spotykaliśmy we czwórke. Ja lubie jasne sytuacje a w tym przypadku nie rozumiem co się mogło stać. Mam przyjaciółke, od serca, tylko niestety już nie pracujemy razem!