Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Pytania do facetów!!!

Polecane posty

Gość gość
"pewnych rzeczy" ćzyt chodzi o to ze brali cie na dwa baty i ten jedem mial nawet sporego pytonga?:D:D:D:D

Ludzie! czary k***a!:) Zażartowałam w temacie sarenki i... 3 sarenki pisały mi maila! wtf? JAKIM CUDEM???:)

Gość
gosciu chodzilo mi o ta dzisiejsza rozmowe... i tak w ogole to baaardzo smieszne...:O:O:O

Gość gość
Kogo obchodzi co kto pisze w mailu kurffo???? Jesteś nikim w tym miejscu. Zajmij się pracą, życiem realnym. Widać jak bardzo jesteś samotną i brak ci żywych przyjaciół.

Gość gość
19.16 Widzę że przyszła druga zmiana...to ja mogę już iść do domu, ufff....

gość dziś Och jaki ty miły:) tak samo siedzisz tutaj jak ja tylko że ja łącze pisanie z pracą a nie stoje za zasiłkiem jak ty. A przyjaciół ni mam:( ostatnią przyjaciółkę straciłam podając jej wino z domieszka matakwalonu i kwasu. Wiesz ile to roboty zakopać czyjeś zwłoki w zmarzniętej ziemi?! Chcesz się zaprzyjaźnić?;*

Gość gość
2zm? Zajmij się głupi uju żoną nie gówniarą i schizofreniczką HiM która szuka ojca dla dzieci :-D

Gość gość
Jaką pracę? Chyba na dópie zdziro zarabiasz. Do roboty kurfffo bo ojca dla dzieci nie znajdziesz. Matole zasiłki wypłaca się na konto. Chyba wiesz o tym najlepiej.

Gość gość
Duże oczy Pełne usta Włosy , najlepiej długie Uśmiech Biodra Nogi Tyłek

gość dziś dziekuje za odpowiedz. Nie mam dzieci ani faceta. Za to widać Twój uraz do kobiet że potrafisz tylko obrażać. To rodzaj zemsty na kobietach czy syndrom małego penisa?

gość dziś dobrze że masz konto, szacun. jak spadne w drabinie społecznej będę wiedziała gdzie zasiłki przelewają. Btw, skoro jesteś taki rodzinny to może idz po żone do sąsiada bo mu dywan kolanami wygniata! Booya.

Gość gość
19.20 Nie można hejtować hejterów! Poskarżę się w sądzie koleżeńskim!!!

Gość gość
Hejter - praca w warunkach uciążliwych :-(

Gość gość
Jeśli poprosisz grzecznie i bez wulgaryzmów to ci/ powiem.

Moi Kochani. Zwracam się do was z serdeczną prośbą o wyjaśnienie mi sytuacji, w której jestem często nazywana lub porównywana do HIM. Proszę powiedzcie mi kto to/co to jest HIM. Dziękuję.

Gość gość
To taka babka z ogólnego, która pisała pod nickiem HIM :-)

Gość gość
Bo ona Ewelina i też szurnięta (bez obrazy) ;-)

Moje wyobrażenie hejtera: Nastolatek z nadwagą, bez przyjaciół, obijany w szkole. Niska samoocena i tutaj cisnąć ludziom i się dowartościowuje i myśli że jest fajny. Próbuje być taki ak Ci co go w szkole dręczą a nie wie że wychodzi na idiote. Wy tez tak widzicie trolli i hejterów?

Gość gość
Do mnie nie pasuje :-)

gość dziś Mogę przysięgnąć na swoje zycie że nie jestem tą HIM. A ja tu trzeci dzień myśle co to him... A że jestem walnieta to wiem, nikt normalnie nie kłóci się z hejterami o IQ równym temperaturze pokojowej.

Gość gość
Ja mam IQ równe temperaturze pokojowej...w skali Fahrenheita :-)

W gimnazjum był taki gostek co kiblował 2 lata i był z nami w klasie... ciągle komus docinał mi kiedyś pocisnał przy wszystkich to na drugi dzień do torby takiej przez ramie włożyłam kamień i mu jebłam. Nadal docinał wszystkim tylko nie mi:) Poprawczak mi za to groził:) teraz zmądrzałam.

Gość gość
To ja już sobie pójdę...

Moje spada z każdym dniem na kafe. Ale jestem wredna ,,kurffa", daje maile i się puszczam... to takie dojrzałe. w szoku jestem jak można zacząć obrazac nie mając argumentów... jak w gimnazjum:)

Gość gość
Tak, tak, masz oczywiście rację. Nigdy by mi nie przyszło do głowy kwestionować Twoje...cokolwiek.

Gość gość
Jest nas tu tylko jeden ale pewnie jesteś przesympatyczną dziewczyną i masz cudny uśmuech. Muszę iść, przypomniałem sobie że zostawiłem w domu włączone żelazko...i czajnik na gazie :-(