Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Pytania do facetów!!!

Polecane posty

Gość gość
Tak...tak właśnie, skąd wiedziałaś? No to pa!

Gość CzwarteImperium
Mój diler ma ksywkę "rudy mieciu" . Może to on. :classic_cool:

Mój przypomina takiego kocura smietnikowca co ma wyiepke na wszystko, zobzcz, dlaczego mnie tak tu nir lubią? z mojego maila możesz skorzystać, dziś założony...

Gość CzwarteImperium
Nie lubia Cię , bo jestes bezkompromisowa, ostra i wyluzowana. ;) Co do @ ok, jak tylko utnę facetowi,a jestem juz tego bliska. :classic_cool:

Gość Paulinka29
nic tylko sie posmiac. Pytanie jast dla facetow ale jak szczero odpowiedzom do kobiety ich atakujom. :-) karzdy lubi co lubi. Jeden oczy, drugi biust, czeci rozum... wszystcy cipke hahahaha

Gość CzwarteImperium
paulinka 29 zaje=bista jesteś Evelyn ja naprawdę jestem tolerancyjna i mało kogo nie lubię. Tylko zakłamańców. Tu jest ero, trzeba być twardym, tu jest Sparta. Pozostałości po wilku itd. :D

Gość CzwarteImperium
Evelyn uważaj, bo ja jestem zboczona. ;) Dopadam faceta każdą droga, kiedy mogę. Czasami musi pewnie udawać, że wcale go nie ma.:D Pytanie do facetów: czy macie dobowy limit wytrysków? :P

Pytanie do facetów: czy macie dobowy limit wytrysków? na pewno, muszą mieć jakiś odstep czasu by to wyprodukować:)

Gość CzwarteImperium
Nic seksownego. Biała podkoszulka na ramiączka i różowe figi z napisem "pocałujcie mnie na pomarańczowo w du=pę" Żartuję, nie mam takiego napisu, a bym chciała. :( Leżę już w łóżku. ;)

jestem facetem (tak mi sie wydaje) wiec mozesz zadac jedno pytamnie:D postaram sie nie sklamac:D no ... :D

Ja mam tylko kremowa koszulke na naramkach z koronkami:) Miałas mi maila napisać. ślicznie wyglądasz:)

Gość CzwarteImperium
Evelyn, zboczek na mnie dziś czeka. Muszę spadać. :( Ale zapiszę sobie maila na wew stronie dłoni. Nie musi wiedzieć. ;)Pewnie by się niezdrowo podniecił, a nie chodzi o to. Faceci. :O Nie masz majtek? :P Błedny- limit wytrysków dobowych, rymem poprosimy. :classic_cool: Pa. 🖐️

limit? rymem? yyyy ok postaram sie więc bez liku eeee to bylo slabe myslalem ze liku rymuje sie z bez:O

Gość gość
Ewelina, ja sie nie rzuce na goly pasztet. wybacz :) Tak, jest jakis limit w wytryskach

Gość gość
Podra dnia nie ma u mnie raczej znaczenia.

Gość gość
Z wpol otwartymi oczyma ;) ?