Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy psycholog miał prawo tak do mnie powiedziec

Polecane posty

Gość gość

Jestem na terapii grupowej i dzisiaj było ostro. Akurat temat dotyczył moich problemów a ja nie wytrzymałam, rozplakalam sie i wyszłam z sali. Po chwili przyszedł psycholog i do mnie z tekstem " niech pani nie beczy" i coś tam, żebym wracała na sale. Wróciłam ale tak sie zamknęłam w sobie ze do końca terapii juz sie nie odezwalam. Tak mnie zdolowalo to podejście psychologa bo powinien Zmotywować a nie dolowac. Co sądzicie?

Gość gość
Trzymej kluski na oknie! Na balkonie je trzym! Kluski są dobre samotnie! Je je je kaj ten rym?

Gość gość
''niech pani nie beczy''? Co to za tekst?! Ludzie nie raz, nie dwa płaczą na wizytach.

Gość gość
takie powiedzenie psychologa jest naganne i nie powinno mieć miejsca, co najwyżej powinien podać Ci chusteczkę na otarcie łez i Tobie zostawić decyzję czy chcesz wracać na salę czy nie ja bym na gnojka napisała skarge i zrezygnowała z jego usług

Gość gość
Czy wy czasem nie wymagacie za dużo od tych psychologów? Co takiego ci powiedział? Ani niegrzecznie, ani nie ordynarnie, wtf? Gdzie tu dołowanie. Nie becz i już.

Gość gość
co najwyżej powinien podać Ci chusteczkę na otarcie łez x Chusteczkę to masz obowiązek mieć przy sobie.

Gość gość
ja bym na gnojka napisała skarge i zrezygnowała z jego usług x idź się leczyć, ale już psychiatrycznie

Gość gość
Za dużo wymagamy? Nie wiadomo o jakiej 'terapii' mowa. Jesli autorka zmaga sie z jakąś ogromną traumą, to takie gadki nie sa na miejscu. Można to powiedziec w inny sposób.

Gość gość
Płacisz za tę terapię ciężkie setki, że wymagasz Bóg wie czego, żeby cię ktoś niańczył na kolanach? Dostają darmową pomoc, a wymagania jak wobec prywatnego terapeuty w Holywood.

Gość gość
Tak mnie zdolowalo to podejście psychologa bo powinien Zmotywować a nie dolowac. x Słusznie napisałaś: to CIEBIE ZDOŁOWAŁO, a nie on cię zdołował.

Gość gość
Nie Ona płaci tylko Urząd Miasta.:-P

Gość gość
Bez przesady, sformułowanie "nie beczy" nie jest ani obraźliwe, ani w żaden sposób uwłaczające. Użył języka potocznego i tyle, nadwrażliwość z twojej strony.

Gość gość
Nie Ona płaci tylko Urząd Miasta :P x no właśnie roszczeniowe podejście za darmo

Gość gość
Powinien jak juz to przyjść zapytać coś w stylu juz sie Pani uspokoiła jakoś pocieszyć żeby pacjent nie czuł sie zawstydzony. Niech pani nie beczy to brzmi jakby była jakaś lala co płacze z byle gowna

Gość gość
3/4 osób na terapiach to są ludzie którzy tam idą by coś dla siebie "ugrać":rentę,zasiłek chorobowy.

Gość gość
taa jasne nie miał prawa i z kwiatami powinien przepraszać

Gość gość
do 15.00 a ty kto, ze tak sie odzywasz? milionerka? moze korzystasz z darmowych seansow nie tylko na lezance a odnosisz sie do innych z atkim szacunkiem, ze na taki sam licz

Gość gość
dziś Zdołowały ją słowa, których ON użył.

Gość gość
no właśnie roszczeniowe podejście za darmo x co ty wiesz o zabijaniu :)

Gość gość
To lala problem sobie znalazłaś..ja prze 4lata przedszkola beczałam jak opętana i nikt się nade mną ani nie litował ani mnie nie pocieszał.A Ty dorosła baba robisz problem o jakiegoś zrytego psychologa.Idź do pracy i nie pieprz głupot!

Gość gość
Jezu człowiek na tym forum nawet sie odezwać nie moze bo od razu jadą po tobie jak po psie. Nie wiemy z czym autorka sie zmaga, rozpłakała sie na terapii wiec to pewnie coś bolesnego a w takim stanie bardzo łatwo jeszcze bardziej zranić człowieka dlatego terapeuta winien byc bardzo delikatny i subtelny, a i to czasami nie wystarczy. Rzucacie teksty o postawie rozszczeniowej o przeprosinach z kwiatami tylko dlatego ze dziewczyna chciała by delikatnie ja potraktować. Są różni ludzie i nie wieszajcie na niej psów bo takie a nie inne emocje w niej zaistniały.

Gość gość
Psychologa można zmienić. Bądź asertywna, po co nadal płacisz chamowi? Nie wie, że nie zarabia za brak profesjonalizmu.

Gość gość
Miało być: niech wie, że nie zarabia za brak profesjonalizmu

Gość gość
nie powinien tak powiedziec, a jakiej byl plci ten ''psycholog'', oni sami czesto maja niezdiagnozowane problemy

Gość gość
Czasem policjanci albo dziennikarze udają psychologów, ale to raczej w indywidualnej terapii. Sprawdziłaś jego dokumenty?

Gość gość
mozesz napisac skarge na niego w zeszycie zazalen i skarg, kazda placowka ma taki

Gość gość
mozesz napisac skarge na niego w zeszycie zazalen i skarg, kazda placowka ma taki

Gość gość
nie becz to on sobie moze gadac co najwyzej do swojej cor***ny czy synusia jesli ma potomstwo

Gość gość
Przede wszystkim pozbaw go swoich pieniędzy, czyli przestań do niego chodzić.

Gość gość
ktos tam wyzej pisal ''idz do pracy nie gadaj glupot'' widac ze jakas niewrazliwa p***a ktora malo w zyciu dostala od ludzi , sama se haruj,a wrazliwych,dobrych ludzi nie pouczaj