Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne tatuaże u faceta

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w niedużym powiatowym mieście powiatowym. Ogólnie jednak ludzie nowi do naszego miasta się raczej nie sprowadzają (niestety, częściej wybywyją), niemniej prawie każdy każdego zna tutaj. Od jakichś dwóch miesięcy zamieszkał u nas w mieście (bądź w powiecie blisko miasta) facet o którym chyba nikt tutaj nic nie wie. Nie ma on też raczej rodziny tutaj. Ma on około trzydzieści lat, ale do rzeczy. Chodzi o jego dziwne tatuaże w miejscach widocznych. Na szyi ma wytatuowany łeb wilka z profilu, z drugiej strony szyi ma jakąś bliznę (szramę), a na palcach u dłoni ma napis. Na jednej ma napis "wolf", a na drugiej do końca nie wiem, chyba "weRt", albo coś takiego. Dostrzegłam to w pracy, kiedy płacił mi za zakupy (pracuję tymczasowo na kasie choć szukam czegoś lepszego) Czy on może być satanistą, albo nacjonalistą? W sumie do satanisty nie bardzo mi pasuje, bo nie ma długich włosów, wręcz przeciwnie - jest łysy. Nie wiem też z czego on żyje, bo raczej nie pracuje, choć na biednego nie wygląda. Czy powinnam się go obawiać? Wiem temat brzmi głupio, ale ta sprawa nie daje mi spokoju.

Gość gość
pewnie kryminalista :o

Gość gość
musiałabym zobaczyć te tatuaże...sama mam łeb wilka i nie jestem krymninalistką :P

Gość gość
Czy tatuaże na dłoniach (palcach) i w innych widocznych miejscach to naprawdę coś normalnego w dzisiejszych czasach? U nas pierwszy raz coś takiego widzę. Nie daje mi to spokoju. Najbardziej obawiam się jednak że to jakiś nazi albo satanista.

Gość gość
Na szyi nie, ale w widocznym miejscu :) Ten motyw jest dość popularny, wątpię żeby był groźny. Poza tym myślę, że sataniści i naziści mają lepsze rzeczy do roboty niż zaczepianie ekspedientek w sklepie. Facet może nie być "miejscowy", może mieszkał w dużym mieście? Może pracuje w zawodzie w którym tatuaże nie przeszkadzają

Gość gość
"weRt" "wolf" :D beka chyba jeszcze długo na tej kasie popracujesz, tymczasowo oczywiście. ;)

Gość gość
Może koleś lubi wilki :)

Gość gość
Ja np interesuje się rezerwatem sabi sand, znam wszystkie stada lwów z tamtego regionu.. I właśnie sobie planuje p*****lnąć na ścianie takie dużego lwa. :)

Gość Kobieta z tatuazem
Tatuaz jak tatuaz, ale moze u was we wsi to niespotykane