Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresję bo brzydko wyszłam na zdjęciu studniówkowym

Polecane posty

Gość gość

wszystkie dziewczyny ladnie elegancko pousatwialy się ja jak ta sierota z tylu tylko kawalek ryja mi widać :((((( oprocz mnie jeszcze kilka dziewczyn tez tylko twarze widać zza inncyh dziewczyn...przyznaję , że celowo się 'schowalam' bo nie zdazylam się przygotowac i nawet makijazu zrobic (wiem jak to brzmi) i odruchowo taką podjęłam decyzję w planach mialam usiąść na krzesle na samym srodku ....minął rok a ja nadal mam kompleks z tego powodu , zdjeciem się chwailić na pewno nie będę ale jak ktos zapyta to co wtedy az się boję pomyslec :/ wiem, ze problem dla was moze wydawac się blachy ale , który facet zechce z taką szmatką się związać , która jest gorsza od innych i nic nie warta tylko jak to zero stoi za innymi ?

Gość gość
A co to za różnica gdzie stoisz na zdjęciu o.o dziewczyno nie masz bardziej powazniejszych zmartwień? Popadasz w paranoję z tak błahego powodu. Wiesz, lepsza "gorsza" z wyglądu stojąca z tyłu dobra, kochana, szczera, wierna dziewczyna niż pewny siebie pomalowany pustak, miej to na uwadze, chyba że chcesz aby chłopak traktował cię przedmiotowo i miał tylko do jednego to zignoruj moją wypowiedź.

Gość gość
ja tez mam depresje bo nie dymalem od miesiaca:-(

Gość gość
ale ja nie jestem brzydka wlasnie :( tylko się nie umalowalam przez ustalam z tylu zeby sie nie odrozniac negatywnie :/ i ustalam za innymi dziewczynami jakbym byla gorsza... przeciez tak jest , ze jak na zdjęciu ktos stoi dalej to mniej znaczy lub jest zakompleksiony. mniej towarzyski itd. sami też macie na pewno takie odczucia jak widzicie jakies grupowe zdjęcie.

Gość gość
Ja zawsze myślałem że na końcu stoją wysokie osoby no ale cóż... A co do twojej urody "ale ja nie jestem brzydka wlasnie smutas.gif tylko się nie umalowalam" Chyba ktoś cię nie uświadomił ale piękne kobiety nie potrzebują ani grama dodatków. A jak ktoś się maluje to znaczy że jest brzydki, no sorry.

Gość gość
no wlasnie te dwi co staly przede mną byly wyzsze i dlatego do tak zalosnie wygląda... moja twarz jest między ich glowami xd

Gość gość
Jak fotograf debil to nic na to nie poradzisz.

Gość gość
ale fotograf chcial mnie do przodu bo powiedzial ze mnie nie widac ale ja nie chcialam.. :/

Gość gość
Co za pustak z ciebie o ja p*****le.... Dziecko, młoda jestes, jak poznasz życie, to będziesz sie smiala z tego"problemu". Chociaż w sumie nie wiem czy dla takiej pustej laluni bedzie się liczylo kiedys cos więcej niż wygląd. Nie możesz znieść tego, ze c*****o wugladalas? Bierz sznur i do dziela!! Jednego tępaka mniej

Gość gość
Ale ja wiem, że są poważniejeżeli problemy...tylko nie mogę sb darować tak po prostu. . Czuję się gorsza przez to zdjęcie, że pchają na bok , w cieniu, nic nie warta nie jestem pusta tylko potrzebuję dowartosciowac ia mam komplety a to zdjęcie tylko je pogłębilo i szkoda mi też rodziny bo to wartościowi ludzie moi przodkowie walczyli na wojnach itd i chciqlam tez zeby mam byla dumna patrzac na to zdjęcie a i ja mogłabym je sb wydrukować i mieć na pamiątkę a tak, szkoda gadac

Gość gość
Ale ja wiem, że są poważniejeżeli problemy...tylko nie mogę sb darować tak po prostu. . Czuję się gorsza przez to zdjęcie, że pchają na bok , w cieniu, nic nie warta nie jestem pusta tylko potrzebuję dowartosciowac ia mam komplety a to zdjęcie tylko je pogłębilo i szkoda mi też rodziny bo to wartościowi ludzie moi przodkowie walczyli na wojnach itd i chciqlam tez zeby mam byla dumna patrzac na to zdjęcie a i ja mogłabym je sb wydrukować i mieć na pamiątkę a tak, szkoda gadac

Gość gość
Rozumie mnie ktoś?

Gość gość
Eee... ja po studniówce swoich zdjeć nawet nie wyjmowałam. Właściwie to w ogóle teraz rzadko wracam myslami do takich chwil :P

Gość gość
Mogłaś nie iść jak nie miałaś czasu sie umalować. Ładnie cię dziewuchy obgadały hehe

Gość gość
Nie martw się taką pierdołą, depresję??? nie przesadzaj będzie dobrze jeszcze nie jedno zdjęcie sobie w życiu zrobisz, głowa do góry, życzę wszystkiego dobrego. Przecież każdy wie jak Ty wyglądasz tak więc spokojnie to nic takiego. :)

Gość gość
Ale ja tak przed studniówka planowałem , że się tak ładnie ustawie i wgl a tu się schowałam jak ofiarą losu i jeszcze miałam brzydka sukienkę bo kupiłam ja dzień przed studbiowka bo nigdzie nie mogłam kupić same brzydkie...:( jestem zła na sb i nie mogę sb przebaczyć swojej glupoty

Gość gość
Nie martw sie, nikt nie bedzie chcial ogladac twoich zdjec studniowkowych, tym bardziej po roku. Jak podrosniesz to zrozumiesz, ze nikt nie ma w ogole ochoty ogladac twoich zdjec.

Gość gość
Z tego morał że im więcej planów tym potem gowno

Gość gość
Autorko dlaczego piszesz "planowalem" a nie planowalam ;)

Gość gość
Ale jedna dziewczyna z klasy he wstawila na fejsa i każdy z moich znajomych je widział bo mnie oznaczyla. . :/ i jak to nikt nie będzie chciał oglądać? Moja mama wgl nie ma zdjęć wgl ma mało a że studniowki wcale ale jakby miała to bym chciała je zobaczyc

Gość gość
Bo pisze z tel a tu mam słownik automatyczny i robię literówki

Gość gość
Je tez stalam z tylu na imprezach i nie mam z tego powodu kompleksów, uwazam sie za skromna osobe i skoro tak juz sie ustawilam to byla moja decyzja i nie moge miec pretensji do moich decyzji. Tobie tez radze nie martwic sie glupotami i miec szacunek do własnych decyzji.

Gość gość
Moja corka wogole nie byla na studniowce a ja zaakceptowalam jej decyzje i ona tez nie zaluje ze nie poszla. Przynajmniej nie miala takich problemow jak wy wszyscy: z obmawianiem sie po imprezie, wstawianie cudzych zdjec na fejsie itp :)

Gość gość
Wiedziałaś, że większość dziewczyn było u makijażystki i fryzjera, więc po co tam szłaś? Ja nawet na imprezę nie pójdę jak nie mam czasu sie przygotować.....

Gość gość
Studniówkę ma się tylko raz w życiu wypadałoby się przygotować a ja co? Nienawidzę sb

Gość gość
Ktos dobrze napisal- wiedzialas ze laski beda odwalone na maksa i dlaczego sie nie przygotowałas a po drugie nazywasz swoj stan depresja nie wiedząc co naprawde znaczy depresja. Ty masz kompleksy a nie depresje i nie rob juz siebie takiej glupiej dopy bo zal to czytac

Gość gość
Naucz się bez błędów ort. pisać . To się bardziej czasem przydaje - szczególnie sto dni przed maturą. (błahy)

Gość gość
A ja beznadziejnie wyglądałam na własnym ślubie i to nie jest tylko moje marudzenie, ale nawet jak komuś to mowie, to widzę po jego minie ze się z tym zgadza. Czasem na codzien wyglądam lepiej niz na zdjęciach ze ślubu... Wszyscy chcą je oglądać a czym tu się chwalić? Studniówka w porównaniu do ślubu to nic. Wszystko bylo nie tak jak chciałam, wszystko wyszlo brzydko. Tez mam żal, ze nie oglądam zdjęć z uśmiechem, ale co teraz zrobię? Jakos żyje dalej, mam poważniejsze problemy, wiec bylo minelo... A ty jesteś młoda, nie masz innych problemów na razie, a kiedyś bedziesz sie smiala ze swoich rozterek