Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala138

Tycie w ciąży i krytyka ginekolog

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno nie przejmuj się jesteś w ciąży bardziej niż nafwag dziecku mogą zaszkodzić twoje nerwy.może Zmień lekarza .jesteś w ciąży musisz przytyć dzięki waży swoje łożysko wody odowe zatrzymanie wody w organizmie.nieznane ciężarnej która by nie przytyła. Ci oznacza dużo ruchu. Ją będąc w 8 miesiącu Luz ledwo chodziłam taki miałam Wielki brzuch .miałam lekarza faceta super ginekolog.zaszczam w ciążę z waga 90 kg. Przytylam 10 kg. I po porodzie weszłam na wagę 80 kg. Czyli stacilsm 20 a potem karmienie piersią i dziecko wyciągnie z ciebie wszystko jak będziesz karmić spadek wagi gwarantowany. Głowa do góry. Ją nigdy nie usłyszałam takiego tekstu od swojego lekarza miałam lezesz odpoczywać i dość i też byłam na dziecię cukrzycowej. Nie przejmuj się takimi rzeczami głowa do góry!!!

Gość gość
Nid przejmuj się ,najwyżej będziesz wielorybem,jakich pelno na ulicy. Mniejsza konkurencja,dla fajnych, szczupłych lasek.Mężem, którąś się zaopiekuje. Potem dziwić sie facetom,że zdradzają. Ożenił sie z fajna dziewczyną, a po kilku latach ma monstrum w domu. Sama urodziłam dwoje dzieci.Nie obrzeralam sie,szybko wróciłam do swojej wagi.

Gość gość
Sorry ale nadwagą bardziej szkodzi dziecku niż nerwy matki (a raczej dyskomfort psychiczny, że ktoś bez ogródek powiedział jej coś przykrego i pewnie jeszcze wzial za to kase). Nadwaga zwieksza ryzyko ciazowych chorob, ktore stanowia bezposrednie zagrozenie zdrowia, a nawet zycia dziecka. Osoby grube to mistrzowie wymówek, a ciąża to ich miesiąc miodowy. Otłuszczona kobieta w ciąży czuje się nietykalna. Nie można jej wypominać wagi, choć pracowała na nią latami, a w ciąży jest raptem siódmy miesiąc. Owszem, ciaza zmienia, szkoda tylko że tak drastycznie wygląd, a nie sposób myślenia osoby grubej.