Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaana

jak przyciagnac kogos myslami. czy wogole to sie sprawdza

Polecane posty

Gość lilaana

w te wakacje spotkalam faceta. raz jedyny go widzialam - wydaje mi sie ze on wczesniej mi sie przygladal ale ja go "olalam". dopiero gdy zobaczylam go z bliska olsnilo mnie. niestety bylo za pozno na cokolowiek bo wlasnie z kolezanka szykowalysmy sie do wyjscia. chciala bym go znowu spotkac ale nawet nie wiem jak ma na imie. chciala bym miec mozliwosc zobaczycv go jeszcze raz chociazby po to aby sie dowiedziec ze ma mnie gdzies, a moze nie:) czy istnieje cos takiego jak przyciagniecie kogos myslami? - slyszalam o czyms takim ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac.

Gość gość
istnieje coś takiego i jak bedziesz o nim intensywnie myslec a potem ZAPOMNISZ to prawdopodobnie wlasnie wtedy go spotkasz moze trudno bedzie zapomniec ale to wlasnie wtedy najlepiej dziala w pewnym momencie trzeba odpuscic

Gość gośćśćć
nie da się. Niektórzy twierdzą że jak sobie będziesz coś wyobrażać, cały czas o tym myśleć tak jakby się już to coś wydarzyło to wszystko można przyciągnąć, ale to zwykła ściema jest :D

Gość lilaana
czyli jest cos takiego czy nie ma? wiem ze nie moze byc z daleka bo w miejscu w ktorym sie spotkalismy raczej nie byl turystycznie. to juz 4 miesiace a ja ciagle o nim i nawet na innych facetow nie zwracam uwagi. a jak dokladnie wyglada ta technika "przyciagania". mysle caly czas i nic:(

Gość gość
Może odczuwać, że o nim myślisz, jakieś piekące uszy, policzki ale samymi myślami nie wyczarujesz spotkania. Proponuję zapytać znajomych czy ktoś coś o nim wie ;)

Gość gośćśćć
lilaana dziś przeczytaj sobie książkę Sekret - tam jest opisane jak przyciągać myślami i jest jeszcze taki film. Według mnie cała tajemnica polega na tym że trzeba umieć uwierzyć tak na 100 % że coś jest możliwe. Ale wcale nie jest to łatwe, i bardzo szybko można się do tego zniechęcić

Gość lilaana
a ile mniej wiecej czasu trzeba tak medytowac?