Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia magisterskie po licencjacie z pracy socjalnej.

Polecane posty

Gość gość

Witam czy mogłabym prosić o radę dotyczącą studiów II stopnia? Ukończyłam licencjat z pracy socjalnej i chciałabym totalnie zmienić kierunek, przykładowo na kosmetologię. Czy takie coś jest w ogóle możliwe?

Gość gośćść
ja też skończyłam prace socjalną :) ale dalej nie poszłam nigdzie, szkoda czasu na te studia. Już lepiej iść na jakieś pielęgniarstwo czy coś, przynajmniej masz pewną pracę po tym, a po pracy socjalnej to dupa jest :D

Gość gość
Wejdź sobie na http://study4u.eu/ , tam jest bardzo dużo uczelni, które oferują taki kierunek studiów :) Bardzo fajny i przejrzysty serwis!

Gość gość
Mam podobny 'problem'. Myślę, że się da. Musisz patrzeć jakie są warunki rekrutacji na dany kierunek II stopnia. Najlepiej przejdź się osobiście do sekretariatu uczelni na danym wydziale i wypytaj. Na niektóre kierunki trzeba zdawać egzamin wstępny z wiedzy wyniesionej z poprzednich lat. To furtka dla takich jak my, którzy zmieniają kierunek. Śmiało idź, póki jeszcze jesteś młoda warto się przekwalifikowywać nie tylko na potrzeby rynku, ale z potrzeby zmiany.