Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

85% Polaków pozytywnie ocenia działalność WOŚP i Owsiaka, 11% źle

Polecane posty

Gość gość

11% to ci krzykacze i kundle które szczekają i mówią że Owsiak to złodziej, te kutafony pewnie grosza na zadną fudnacje nigdy nie dali, nikomu nie pomogli, zapewne uwazają ze jak ktos jest potrzebujacy to jest nierobem, lewakiem i niech idzie do pracy

Gość gość
Ciekawe co Rydzyk zrobił z pieniędzmi które zbierał na ratowanie stoczni?

Gość gość
więcej ! 97% popiera. a tylko 3% czyli margines błędu nie

Gość gość
niech robi to co robi skoro pomaga :) mnie jedno tylko ciekawi , z czego on żyje przez cały rok ? czy wie ktoś czy on gdzieś pracuje ? czymś się zajmuje? tak z ciekawości pytam :) jest coś jeszcze... i tu bym miał małe "ale" ponoć ochrona wojska , policji czy też wszelakie pokazy organizowane przez te służby dla WOŚP - organizacja takowych ,przekracza finansowo to co Owsiak zbiera gdzięki swej działalności - to chyba nie ma sensu w takim razie aby policja czy wojsko organizowała takowe :) Bo to jakby dokładać do interesu i to nie małą kwotę ;)

Gość gość
ponoć cały rok ...pracuje w tej fundacji :O nie wiem co można robić cały rok w czymś co odbywa się tylko raz w roku :O

a może każdy ogarnie swój ogródek i spojrzy na siebie... czy ktokolwiek z Was dla kogoś zrobił choć część tego co robi WOŚP? Czy Wy nie widzicie ile ten człowiek daje z siebie, ile pomaga, ile wielu ludzi mu zawdzięcza? Czy Owsiak ma chatę za ciężkie miliony? Czy jeździ mega wypasionym samochodem? Czy kilka razy w roku lata na wakacje i popija drinki z palemką? Czemu tak bardzo nienawidzicie człowieka, który nic złego Wam nie zrobił? Każdy z Was zmienił by zdanie, gdyby Wasze dziecko, lub ktokolwiek z Waszej rodziny był zdrowy lub żył dzięki sprzętowi zakupionemu właśnie dzięki Owsiakowi!!! Co robi cały rok?? Czy Wy naprawdę nie widzicie co On robi? Czy Wy naprawdę myślicie, że On to wszystko ogarnia w jeden dzień w roku? Ludzie!!! Zacznijcie myśleć!! Ja chylę czoła Owsiakowi. Pomagam i będę pomagać! I cieszę się, że jest ktoś taki jak On! Szkoda tylko, ze tak wielu ludzi nie dostrzega Jego wielkiego serducha. Może gdyby robił za darmo - inaczej byście Go postrzegali. Ale w tym kraju raczej nie ma co liczyć na pracę za godziwe pieniądze i jeszcze na mnóstwo wolnego czasu, aby móc np. zająć się fundacją. On też z czegoś MUSI żyć! A jak już musicie się do kogoś dopieprzyć, to weźcie sobie księży na świecznik... Im proponuję zaglądnąć do portfela!

Gość gość
Do 21:17 masz w 100% racje, myśle dokładnie tak samo.

Gość gość
Zachecam to czytania bloga matki kurki. Bloger nie jeden raz spotykal sie z owsiakiem w sadzie. Tematy dot. Owsiaka otworza wam oczy ... kontowersje.net

Gość gość
Kontrowersje kropka net. Czytajcie. Idea jest dobra, lecz osoba Jerzego O. , jego fundacji, spółek, nierozliczonych faktur, przetrzymywanej kasy na kontach, a procent rośnie, itd, itp, mocno szemrana.

Gość gość
Tu gosc z 22:22 O w morde dzieki gosciu z 22:37 za poprawiony link.

Gość gaajowy
ja popierałem i dawałem na orkiestrę. Ale. Taka sytuacja. Pod sąsiedni blok w podwórko wjeżdża wypaśona Toyota terenowa. Za kierownicą jakaś laska. A na boku wielkie napisy.- DAR WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY DLA DIECEZJI WARMIŃSKIEJ. noż kuźwa. Ile te dzieciaki musiały zbierać do puszek? W imie czego? Czy ludzie dają na ten cel???