Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polka może jest bogatym krajem, ale mentalnie Polacy to ciemniacy, taka prawda

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc Polakow kieruje sie w zyciu opinią rodzicow, dziadkow, rodziny, nie potrafią życ i myslec samodzielnie, latwo ulegają wplywom stereotypów i manipulacji którą namiętnie uprawia kosciol katolicki i kler

Gość gość
Wolą narzekać i nie doceniają tego co mają

Polska to dla ciebie bogaty kraj bo o ile wiem to jesteśmy na szarym końcu w Europie A to że Polacy to ciemnogrud to ameryki nie odkryłeś

Gość gość
brudasy i złodzieje! śmiecie Europy. jeszcze jak Pan z Zachodu nad nimi stoi z batem to pracują i myją się cześćiej ..

Gość gość
ciemniaków i g****o to widzę przede wszystkim tutaj ale nie rozszerzał bym tej opinii na resztę polaków.

Gość gość
oczywiście autorka zna zagranice z wycieczek turystycznych :) a ja znam bo mieszkałem w niejednym z krajów dłuższy czas i dalej jeżdże. Tylu debili ile spotkałem na zachodzie w Polsce musiałbym celowo szukać, Niemcy spóźniali się do pracy, Anglicy po 3 piwach zdejmują gacie, nikt tam nie potrafi przykecić zafranej śróbki nie mówiąc o czymś tak skomplikowanym jak wymiana uszczelki :-D Kto był zagranicą ten wie - pomijając patologiczne jednostki Polacy prezentują się doskonale:classic_cool:

Gość gość
to fakt. wcześniej wypowiadający się w tzw d***e byli i g****o widzieli a zachód znają z opowieści łajdaków którzy etatowo zajmują się pluciem na polaków.

Gość gość
to otwarcie granic UE to był gwóźdź do trumny szajki szabrującej polskę. już się nie da polakom wmawiać że dlatego muszą biedować że się do niczego nie nadają i są zerem w porównaniu z "europejczykami". bo wielu polaków za granicę pojechało i ze zdumieniem zobaczyli że ci europejczycy to żenada totalna i nie ma żadnego powodu mieć wobec nich jakichkolwiek kompleksów.