Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z uczuciem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na wstępie pragnę podkreślić, że chciałabym zostać poważnie potraktowana. W wieku 16 lat odebrano mi brutalnie dziewictwo. Po czterech miesiącach poznałam Wojtka. Krótki okres czasu nauczył mnie wielu rzeczy, mama zawsze powtarzała mi, że jestem osobą dojrzałą. Nie umiem okazywać uczuć. Nie wiem czym jest miłość. Widzę, rozumiem i czuję szczęście, zazdrość, nienawiść itp, ale miłość? Może problem tkwi w rodzicach, może w Panu od dziewictwa. Nie wiem naprawdę. Sedno sprawy polega na tym, że nasz związek liczy już 9 miesięcy, wspólne wakacje, imprezy rodzinne, wiele przespanych razem nocy. Pojawia się pytanie chłopiec czy mężczyzna? Wojtek jest miłym chłopcem, lecz problemy zaczęły się zaraz po poważnym poznaniu. To Natka płaci za kolacje w restauracji, zapłaciła za wakacje, to Natka wszystko proponuje, pracuje, dba. Jest ograniczony przez rodziców. Nic tylko siedzieć w domu. Nie jestem osobą innego rodzaju.. Uczę się, pracuję, imprezuje. Lecz mu poświęciłam wszystko, a on nawet nie jest w stanie mi kupić jednego kwiatka, zaprosić na kolacje, czy iść ze mną na imprezę. Czuję się przez niego zaniedbywana. Po takim okresie chyba mogę wymagać pewnego rodzaju wsparcia prawda? Cierpię ze względu na zdrowie, ale pracuję - mówi, ze rozumie a gdy wracam do domu i płacze go nie ma. Chłopiec czy mężczyzna. Pomóżcie mi, co mam zrobić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować