Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bym chciał wyjechać w ferie wakacje za granicę to ile tak pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

Węgry , Łotwa , Białoruś ,Niemcy xd

Gość gość
I nie dobrze z porozumieniem się no speak english

Gość gość
Berlin bym zwiedzil

Gość gość
Albo egipt

Gość gość
jedź do niemiec, tam teraz wszystkie kultury świata są

Gość gość
W Egipcie są zabytki ale bliżej nwm zobaczę jak zarobić zdam i tak nie ucieknie od tego wszystkiego

Gość gość
Tam w Egipcie jest pustynia faraonowie grobowce te piramidy

Gość gość
wybieraj czechy albo słowację ja poleciłbym czechy albo nawet jeszcze lepszy numer zdecydowanie czechy zależy skąd z PL jesteś.

Gość gość
radzę, nie jedź do Egiptu, byłem tam przejazdem i wszystko pięknie tylko na zdjęciach wygląda, wchodzisz do piramidy, a tam nasrane, naszczane. Wokoło tylko burdel, jedno wielkie śmietnisko. Jak ktoś się chwali mi, że był w Egipcie to na śmiech mi się zbiera, lepiej wyjedź np. do Wietnamu, jak jesteś sam to jeszcze zaliczysz kilkanaście ciasnych c**eczek

Gość gość
Podobno długo się czeka żeby wejść .. gorąco tam Czechy odpadają nie interesują mnie

Gość gość
gdzie się czeka ?

Gość gość
na student travel masz mase bardzo tanich wyjazdow. jak bedziesz zamiawial to wpisz polecajacy snajper dostaniesz jeszcze 5% znizki

Gość gość
No właśnie tak patrzę xd no żeby wejść do piramidy zwiedzać chodzi o rzeczy faraonów itp

Gość gość
Dziękuję za porady idę spać rano tam wstaje ciężki dzień będę mieć tzn dużo szkoły nerwów psychiki

Gość Renka56
Nie ważne gdzie pojedziesz, bo i tak wszędzie będzie fajnie. Niektórzy wolą cieplejsze klimaty, inni poszukują śniegu i adrenaliny. Jeśli waszą pasją są podróże to może Wam się przydają te namiary na e-kantor https://ekantor.pl/ Słyszałam, że taka wymiana jest znacznie korzystniejsza.

Gość gość
Ja bym polecala meksyk. Drogi jest przelot ale na miejscu wszystko doslownie za grosze,mozna zyc na lux poziomie za nasza srednia krajowa.

Gość myszka113
Zajrzyj do jakiegoś biura podróży (np. Itaka) na oferty last minute. Tak będzie najtaniej, jeżeli myślisz o zorganizowanych feriach.

Gość Kataszynka
Lepiej sprawdzić coś w Polsce. Za te same pieniądze, co za granicą, można u nas mieć niesamowity wypoczynek chociażby w http://www.delfinhotel.pl/atrakcje_w_hotelu Warto to sprawdzić i przemyśleć, bo finansowo jest to niesamowicie opłacalne

Gość elwirka589
Opcji masz bardzo dużo. Tutaj znajdziesz ciekawe oferty http://www.mediterraneum.pl/wyjazdy-grupowe . Znajdziesz na pewo coś na swoją kieszeń, zawsze możesz jechać np tylko na tydzień. Dużo osób w zimę jedzie do ciepłych krajów.

Gość franekkosa
wiesz co chłopie teraz są tanie loty do londynu bo jest po sezonie świątecznym https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Londyn-LON/ tam się wybierz, fajne klimaty, poznasz troche kultury do której musieli dostosować się nasi imigranci ekonomiczni z Polski :)

Gość gość
ja w tym roku wybieram sie do indonezji już w marcu ;) znalazłam oferte wyprawynabali i bede zwiedzać ;) nie wiem jeszcze ile wziac pieniedzy, ale odkladalam na to jakis czas ;) mam nadzieje ze bede mogla sie zrelaksowac i pomyslec!

Gość gość
Ja w ferie wolę jeździć w Polskę na narty. W tym roku mam zaplanowany wyjazd do Zakopanego ze znajomymi. Znaleźliśmy nocleg w świetnym miejscu w samym centrum w pensjonacie www.excelsior.com.pl. A Zakopane bardzo lubię więc się cieszę na ten wyjazd strasznie