Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt a Bik

Polecane posty

Gość gość

Pewnie widnieje w biku jak każdy kredytobiorca i tu jest problem.. mam kartę kredytową w jednym banku i tam też prowadzę konto. Zalegalam ze spłatą. Niedługo - ale jednak. We wrześniu powinnam byla wpłacić ratę. Nie zrobiłam tego. Przyszedł SMS z banku i 2 listy. Za drugim razem napisali że jeżeli nie ureguluje w ciągu 7 dni to podadzą mnie do windykacji. Uregulowalam wraz z odsetkami, w tym momencie jestem "na czysto". Chce zaciągnąć kredytw innym banku na niewielką kwotę niewiele wyższa od limitu karty kredytowej. Czy jest szansa? Mam umowę o pracę jeszcze na 1,5 roku a jeżeli mi przedłuża to na czas nieokreślony.

Jak najbardziej masz szansę na kredyt Bank powinien wykreślić zobowiązanie z BIK po jego spłacie. Jeśli bank tego nie zrobił napisz pismo do banku Poza tym Banki sprawdzają ostatnie 6 miesięcy i kredyty aktywne czyli w trakcie spłaty Zawsze dla bezpieczeństwa możesz pobrać BIK ze swojego konta i zobaczyć co tam jeszcze jest jeśli potrzebujesz kredytu mogę pomóc www.isbetterthanmoney.pl