Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifka_ej

Umowa o dzieło a zdolność kredytowa

Polecane posty

Czy można wziąć kredyt pracując na umowę o dzieło ? Jakie dokumenty trzeba przedstawić ?

Gość gość
Jeśli jesteś stałym klientem wbk to oni widzą, że przelewają Ci się co miesiąc pieniążki i proponują a jak w innych bankach to nie mam pojęcia.

Gość gość
Nie wiem czy wszędzie, ale generalnie chyba można. Chyba ta umowa wystarczy.

Po to jest stworzone forum, aby móc pytać o różne kwestie dla swojej własnej wygody, żeby nie musieć wybierać się w kilka miejsc aby zasięgnąć informacji :) są tu jakieś osoby z takim doświadczeniem? gdzie go braliście?

No cóż... :D. x Jeżeli dla Ciebie to forum jest źródłem wiarygodnych informacji, ad których uzależniasz swoją przyszłość to... x Nie mam więcej uwag :P :P :P.

A co niewiarygodnego może być w możliwości wzięcia kredytu na umowę o dzieło? :) forum założone jest po to aby zasięgać informacji na postawie doświadczeń użytkowników, więc i ja chciałam się zapytać o Wasze doświadczenia, może bardziej te na minus - których miejsc się wystrzegać

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość hilf
Banki nieprzychylnie patrzą na umowy o dzieło, ale jesli chcesz wziąć kredyt w banku w którym przelewają Tobie wypłatę to powinno być łatwiej. Możesz także sprawdzić swoją zdolność kredytową http://www.zdolnosc-kredytowa.pl/ to da Ci jakiś podgląd na to czego możesz oczekiwać

O, mogłam o tym wcześniej pomyśleć. No ale kredyt już wzięłam, w sygmie i jakoś się udało