Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich dziwaków prowokatoró z tego forum, jesteście w niebezpieczeństwie

Polecane posty

Gość gość

Ludzie piszący tu wstrętne posty, a jest ich trochę, nie zdają sobie sprawy z konsekwencji. W psychiatrii istnieją choroby reaktywne polegające na tym, że zachowując się "dla kawału" lub z innych powodów w sposób ekstrawagancki, dziwny, udający wariata, po pewnym czasie traci się nad tym kontrolę. To się wbudowuje w psychikę. To się staje osobowością. Oznacza to, że pisząc dziwaczne posty i licząc na anonimowość tak naprawdę robicie sobie wielką krzywdę, gdyż wasza psychika się przebudowuje i faktycznie stajecie się obleśnymi dziwakami. To było ostrzeżenie, dane z dobrego serca. Z tej pułapki nie ma wyjścia. Psychiatria nie zna skutecznych leków na to.

Gość gość
takie typy mają coś z deklem

Gość gość
czego sie tu spodziewac?Tu siedzi masa chorych ludzi.Schizofrenia objawia sie rozdwojeniem jazni.Poza tym tu siedza tez dzieci z gimnazjum,ktorym sie po prostu nudzi i z tych nudow w deklu sie przewraca:-OSzkoda,ze nie idzie tu popisac z normalnymi osobami.Wartosciowe tematy sa olewane,na idiotyzmy jest oblezenie.O czym to swiadczy?Poziom intelektualny sam mowi za siebie.

Gość gość
Błędnie zakładasz że my piszemy to dla kawalu. My po prostu tacy jesteśmy, to normy kulturowe w realnym świecie nas zmieniają. Ale dzięki kafeterii możemy być tacy jacy jesteśmy naprawdę.

Gość gość
Autorze chyba masz racje niestety. Ja byłam normalna dziewczyna do czasu aż tu weszłam. Wtedy jeszcze nie roxumialam wielu rzeczy np tego, ze niektóre tematy nie są prawdziwe albo co to podszyw. Teraz sama zakladam chore tematy,projekty albo podszywam się pod osoby szukające tu wsparcia :-(

Gość gość
Czyli kafeteria to forum dla wariatów :D Mondralińskie wypierdzielać stąd :D

Gość gość
owszem,forum dla ludzi zdrowych inaczej:Dprzykre ale prawdziwe,ja stad ide,bo moj poziom inteligencji do Was absolutnie nie pasuje.🖐️

Gość gość
przecież te prowokacje zaklada ten sam typ , który wkleja tu swoje fotki typu `` obiad do oceny``

ja tam lubie troszke nieszkodliwie i mile poprowokowac :))ciekawie sie robi :))powyzywaja ,powymyslaja ,podokladaja :D

Gość gość
Obawiam że większość jednostek zakładających tu prowa była chora na długo zanim zaczęli przywdziewać tysiąc masek na tym dziwacznym forum. W życiu pewnie też nie wiedzą kim są. Generalnie chorzy niebezpeczni psychole. Może system powszechnej inwigilacji neta coś zmieni. Ja mam zachowany co najmniej jeden temat kwalifikujący się do wniesienia zawiadomienia. W sumie dlaczego mamy tolerować mieszanie bez powodu z błotem przez psychopatów?

Gość gość
Ja mam trochę inne przemyślenia dotyczące kaffe. Do tej pory wydawało mi się ze niektóre rzeczy są "oczywista oczywistoscia", ale czytając to forum zmieniłam zdanie. Zadaje sobie pytanie czy to ja żyję w jakimś dziwnym świecie czy reszta. A może po prostu jest tu zbieranina "szczegolnych" ludzi.

Gość gość
do 10.39 trzeba miec niezle zorana psychike zeby sie utozsamiac z piszacymi lub byc pod ich wplywem:D

Gość gość
tu kazdy sadzi,ze jesli pisze z pomaranczki lub z tel na karte jest anonimowy:Dniech zyja w iluzji:D

Gość gość
Dziś służby na pewno mają system który namierza lokalizację kompa jeśli chodzi o zmienne ip łącza lub telefon jeśli chodzi o neta mobilnego na kartę.

Gość gość
11:25 wystarczy być normalnym i wejść tu bez wiedzy, iż grasuje tu zbieranina psychicznych wykolejeńców zakładających dziesiątki fałszywych tematów dziennie po to by żerować na wzbudzanych szczerych emocjach osób angażujących się w dyskusję. Lub wyłącznie po to by ich obrażać. Wniosek jeden: bez sensu tu się wypowiadać i w cokolwiek wierzyć.

Gość gość
zdrowy dystans i omijac idiotow i ich tematy:)

Gość gość
To forum istnieje specjalnie i celowo jest anonimowe żeby niszczyć wybranych ludzi.Nie ma tu moderacji,można pisać bez konsekwencji co się komu jawnie podoba i nikt z tym nic nie robi od lat.

Gość gość
12:10 co masz na myśli pisząc wybranych ludzi? Niniejsze forume jest zdecydowanie lewackie, sam fakt że w wielu przeglądarkach nie przepuszcza postów o Jezusie i Bogu jest zastanawiający. Nie wspominając o mnogości wypowiedzi oraz tematów antypatriotycznych i antypolskich.

Gość gość
Wszystkie fora internetowe są z moderacją i rejestracją tylko jakimś dziwnym trafem nie to.Wiadomo że ma to jakiś cel.

Gość gość
Prowokacje zakłada kilka tych samych osób :D Sami sobie odpisują tworząc sztuczny tłum i podbijają topiki:D Łatwo ich rozpoznać po stylu wypowiedzi i tematach prowokacji. -jest jeden prowokator od tematów z dziewicami temu to chyba nigdy się nie znudzi -drugi od tematów typu czy podstarzały 36 latek ma szansę na ładną studentkę? to ten sam obrażający kobiety po 30, które według niego nadają się tylko do piachu :D -trzeci prowokator od tematów religijnych, o sraaaniu, i nekrofilii to użytkownik dziewięćdziesiąt dwa, wczoraj przegiął z tematem cytuję: ''bzykałem zwłoki Przybylskiej''

Gość gość
No fakt. Normalni ludzie żyją swoim własnym życiem realnie. A inni z nudow zabijając czas piszą brednie. Przykre, ze tylu młodych mężczyzn takie piszą brednie, ze w realnym życiu nikt powaznie nie brałby ich jako osoby. Brak tutaj odpowiedzialnosci za wlasne slowa i wypowiedzi są skutkiem braku odpowiedzialnosci w ich życiu. Słabe to. I przykre jaka "młodzież" nam rosnie :(

Gość gość
moderacja jest wp.pl tylko wiesz,oni to maja w doopie brzydko mowiac:-Oja mam niezla beke.Poczytajcie tych "meskich" facetow,ktorzy tu siedza i co wypisuja:Dco jeden to lepszy:Dktory normalny facet siedzi na damskim forum od rana do wieczora?:D

Gość gość
Gimbaza często korzysta z neta w komórkach na kartę,smarkacz kupuje starter i potem go wywala,czuje się bezkarny.Będą łapać każdaego smarka,który dokucza mamusi,bo go denerwuje,że ta wchodzi na forum i traci czas,a w domu syf i pusta lodówka :-(

Ludzie chorują z powodu rozumiecie z powodu! każdy wie co to jest :powód: i przez to mamy urojenia bo mamy cos co jest skazane na cos i to taka chora tresc

Gość gość
12:16 ten od dziewic pisał też o imigrantach oraz setki zmyślonych tematów o "problemie" "historii, która mnie spotkała" i faktycznie czerep zryty, nigdy się mu nie znudzi. Poluje na konkretną osobę i myśli że obrażanie jej (też na uczuciowym) ujdzie mu na sucho.