Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich dziwaków prowokatoró z tego forum, jesteście w niebezpieczeństwie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś do 10.39 trzeba miec niezle zorana psychike zeby sie utozsamiac z piszacymi lub byc pod ich wplywemsmiech.gif Nie miałam zoranej psychiki dopóki tu nie weszłam! Jak zobaczylam temat "sikam do wiadra a potem wylewam z balkonu w kamienicy w Łodzi. "To pomyślałam "ale patologia!" Teraz sama śmieje się z równie głupich tematow lub sama zakładam ,ale nie napisze jakie,bo mam ubaw ,ze ludzie wciąż się nabierają.

Gość gość
Od dziewic lubi pisać też o chodzeniu do prostytutek i o gwałtach. Daje świetny obraz tego, co musi dziać się w takim "umyśle".

Gość gość
Normalny user nie wchodzi w głupie tematy,nie daje się sprowokowć np.w temacie,czy jakiś bóg istnieje?Zaraz robi się bitwa na głupie posty.Fakt,zaśmiecają internet ci,którzy te głupoty piszą tak samo jak psycholog amator czy jakiś inny uzdrawiacz świata.Bez obrazy,ale uczyli mnie na studiach,że takie zachowanie też się nie mieści w normie.Rzadko tu wchodzę i bez emocji w konkretnym celu.Tylko tu była pomocna informacja jak szybko zlikwidować niebieski odcień po rozjaśnianiu włosów i pomogło mojej kuzynce,która pożałowała pieniędzy na fryzjera.Tylko na tym forum było coś konkretnego,na Wizażu i podobnych niczego konkretnego

Gość gość
Specyfiką Kafe jest to że dziwaki osiągnęły cel, ich tematy są popularne ludzie śmieją się lub szydzą razem z nimi a normalni użytkownicy z normalnymi problemami są albo ignorowani albo hejtowani.

Gość gość
to sa ludzie aspoleczni,gdzie w realnym swiecie,nie ma dla nich miejsca.Tu tworza iluzje i sie z nia utozsamiaja.Ja tylko ubolewam,ze pokolenie mlodych ludzi,a jest ich tu plaga,maja tak zryte berety i niczego juz raczej w doroslosc nie wniosa:-Odziekuje,ze nie mam dzieci:-P

Gość gość
Młodzież nie ma obowiązkow to glupoty ich sie trzymają. Przykre.

Gość gość
śmiecą syfy syfami, ale w naszym życiu to już tylko syf, reklamy tv, bełkot polityczny, kolorowe pisemka

Gość gość
siedzę tu od paru lat i nie mam potrzeby zakładania prowokacji albo dokuczania komukolwiek dla samej przyjemności dokuczania. przepadam za to za rozkładaniem prowokacji na czynniki pierwsze. niektóre, takie autentycznie głupie są pisane wyłącznie dla jaj. inne niekoniecznie, w wielu przypadkach autor usiłuje narzucić komuś jakąś ideę (np. wariat od dziewic). nie uważam, by kafeteria mnie jakoś wypaczyła psychicznie. pozbawiła złudzeń? może...

Gość gość
To jest forum publiczne jak sie nie podoba to w*********j

Gość gość
my normalni,trzymajmy sie razem :Di zalozmy sobie topik,gdzie bedziemy mogli podyskutowac,omijajac durni:-)

Gość gość
taka ciekawostka - przed chwilą w wyszukiwarce wpisałam niechcący słowo wert, co przeprowadziło mnie do hasła w wikipedii "werteryzm" - całkiem nieźle oddaje problem :)

skoro Ty tworzysz świat jaką więc władze ma nad Tobą jakaś tam część tej energi i potencjału tego wszechświata? zaraz zaraz a może to właśnie Ty sam jedyny jesteś tym skrępowanym durniem? Tylko Ty Ahh te ich krzywdzące przekonania o wyższości. anonimowi goście..

Gość gość
Młodzież młodzieżą co najmniej dwóch z dyżyrnych prowokatorów już dawno przekroczyło wiek uchodzący za młodzieńczy.

Gość gość
ciekawąza to postacią jest Przemysław. on jest chyba naczelnym wariatem na tym forum, nikt mu nie dorasta do pięt pod względem skazy psychicznej i nienormalnego zachowania

Gość gość
Wiele razy założyłam tu temat czekając na wypowiedzi normalnych. Na dziesiątki hejtów zapewne produkowanych prze jedną góra dwie osoby przypadał jeden głos normalnej osoby. Za mało by szukać tu poparcia w jakiejkolwiek sprawie.

Gość gość
Wszyscy macie problem,że traktujecie te wygłupy zbyt dosłownie.Nie wierzę,że tu piszą studenci i ktokolwiek,kto ma jakieś konkretne zajęcia i obowiązki ma czas stale zakładać głupie tematy i prowokacje.Stali bywalcy chyba innych zajęć nie mają,teraz internet ma każdy w jakimś urządzeniu,w mieście,na wsi,wszędzie.Każda parafia ma swoją stronę,takie czasy i nie da się nikogo zmusić by korzystał tylko w rozsądny sposób z internetu,nie pisał głupich postów.Uparliście się na to forum,widać to jedyne jakie znacie.

Gość gość
To nie młodzież, to dorośli ludzie :) Nie mają rodziny, obowiązków, płeć przeciwna ich nie chce i odrzuca, tu mogą zaistnieć i błysnąć głupią prowokacją. Albo w jakichś sposób zaspokoić swoje chore żądze jak prowokator od gwałtów i chodzeniu do burdeli.

Gość gość
Od dziewic pisze też od lat jako gość szarik na Uczuciowym. To dopiero schizy odchodzą. Szaleniec nie jest słowem wystarczająco oddającym skalę problemu.

Gość gość
Albo w jakichś sposób zaspokoić swoje chore żądze jak prowokator od gwałtów i chodzeniu do burdeli. x Obawiam że ten psychol pisze o czymś, co zna z autopsji.

Gość gość
Prywatnie zdradza żonę z kobietą starszą od matki 30l. różnicy wieku, o ustalonej renomie miejscowej darmowej prostytutki więc stąd chyba zamiłowanie do tematów o burdelach i analu.

Gość gość
A jesli ktos jest normalny ( mozemy tak zalozyc) to na niektore tematy nie rozmawia w realu a tu moze. Np. normalny facet nie powie w pracy ze byl u prostytutki a tu moze, nie powie w realu ze wlasnie kupil sobie dzialke a tu moze. Tak samo zadan kobieta nie przyzna sie w realu ze zdradzila meza a tu moze. Dlatego uwazam ze czesc tych dziwnych tematow moze byc prawdziwa.

Gość gość
forum bylo normalne,tylko zleciala sie szarancza i efekt jest jaki jest.Kiedys tu sie dyskutowalo do rana,bo byli fajni ludzie.Jasne,ze bywali tez aspoleczni,ale teraz forum opanowalo towarzystwo wzajemnej adoracji:Di tak tkwia w tym,myslac,ze sa zabawni:-Ozakladaja kilkadziesiat nickow i pisza,udajac,nowego kafeterianina.

Gość gość
I jeszcze te gadki jak z czata - co tam u ciebie? - a dłubię se w nosie - bardzo ciekawe, opowiadaj, opowiadaj itd.

Gość gość
zakladaja kilkadziesiat nickow i pisza,udajac,nowego kafeterianina x Odpowiadają sami sobie.

Gość gość
powiedz durniowi,ze jest durniem:Dtak samo tutaj.Nie wchodzi sie na tematy idiotow i nie dyskutuje.Wiadomo,ze niekiedy ciezko sie powstrzymac,ale najzdrowiej,to pomijac ich elokwencje:D

Gość gość
to forum składa się z kilku,kilkunastu osób i to nie są żadni wariaci tylko zwykli nieudacznicy,beznadziejni pseudomęzczyzni,których żadna nie chciała i to oni stanowia trzon tego forum i może jeszcze parę kobiet siedzących tutaj z tego samego powodu.Silenie sie na wariata czy obrażanie innych podnosi im samoocenę i poprawia humor,to ludzie,którzy zeszli poniżej wszelkich poziomów podlegających krytyce dlatego to jest ostatnie miejsce gdzie mogą poczuć się chociaż przez chwilę dowartościowani bo ktos z nimi popisze przez parę minut i to wszystko,koniec forum jest równoznaczny z końcem ich samych,a to świadczy o jakości tych nieudaczników dla których wyznacznikiem sensu życia jest beznadziejne forum internetowe składające się z kilku stale tu przebywających osób.

Gość gość
ci normalni cicho siedza i to troche szkoda,bo ci idioci sie tu panosza.Zhejtowalby takiego jeden z drugim,pozakladal o nim tematy i widzielibyscie jak by polegl:Dto sa slabeusze mocne w klikaniu tylko.

Gość gość
Ludzie ignorują tematy demaskujące świrów by wejść na kolejne ich prowo. Walka z wiatrakami. Już nie mówiąc po psycholach hejt spływa bo to jest dla nich tylko efekt zamierzony. Wkurzać ludzi.

Gość gość
slabeusze mocne w klikaniu tylko x Na necie wyzywa. W realu boi się słowo zamienić.