Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam zły dzien8

Mam dola

Polecane posty

Gość Mam zły dzien8

Zdalam sobie sprawę,że do końca życia będę sama a zawsze chciałam być z kochającym partnerem i mieć rodzinę.Po odejściu byłego dopiero co niedawno się pozbieralam,bo wpadlam prawie w depresję co trwało dobry rok. Szkoda mi tylko że życie mi przelecialo. Nie wiem co dalej robić.Może zapisać się na jeszcze jakies kursy(robię teraz dwa) czy wolontariat,bo dobija mnie takie zycie.Praca dom praca dom.Ko!ezanki też już maja swoje rodziny więc nie chce im co chwilą truc D... Aby się wygadac.Nie tak to sobie wyobrazalam.

Gość gość
Przede wszystkim ile masz lat?

Gość Mam zły dzien
38.

Gość Mam zły dzien
Więc raczej małe szansę na zmiany.wokół opelno młodych dziewczyn z reszta nieważne już się z tym pogodziła.Tylko jak wypełnić czas?

Gość gość
Moze poszukaj jakiejs firmy ktore swataja ludzi. Mam znajoma ktora poznala faceta miala 39, on tez podstarzaly kawale i po 2 latach dziecko i slub. Sa szczesliwi obecnie maja 47 lat i jest super. Poszukaj dobrego biura matrymonialnego ( z dobrymi wynikami) powodzenia!

Gość Mam zły dzien
Mam uraz do biur i randek z internetu.przerabialam to.więc nie jest tak że nic nie robilam. Chodziło mi bardziej o to jak by wypełnić bardziej czas.