Gość jesica94949494 Napisano Styczeń 12, 2016 Witam, wszystkich. Szukam pomocy już wszędzie, od 4 lat siedzę w domu, nie pracuje bo pobieram alimęty i najzwyczajniej świecie mi to się nie kalkujule, od 4 lat jak skoczyłam 18 nascie lat pilnuje brata w tym roku mam 4 lata i nie daje już rady sobie psychicznie tylko dom i dom, moja mama pracu w systemie 12h a jak ona jest w pracy wszytskie obowiązki przechodza na mnie, jestem taka kurą domowa tylko bez męża i własnych dzieci, dość czesto kłóce sie z rodzina, i nie mam ochoty na życie, dotego przez ostatni czas doszły problemy finansowe i to totalnie mnie złamało noo na dodatek brak akceptacij siebie samiej, nie wiem co mam robic nie chce brac trabletek, czy coś. Chce uspokająć sie i normanie życ, czasem krzycze bez powodu na brat czy siostre, wyżywam sie na nich za moje życie..na dodatke nie spie po nocach, i mam myśli samobójcze.. Co mam zrobić żeby było ok. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach