Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariollaz

czas wolny

Polecane posty

Gość mariollaz

Jak efektywnie wykorzystujecie czas wolny aby nie miec wrazenia ze przelatuje miedzy palcami?

Gość gość
Ja aż tak duzo czasu wolnego nie mam, ale po prostu robie to, co lubie, czyli trochę ruchu, ksiazki, wyjscia gdzies (kino, teatr, wystawy, restauracja) albo wypady gdzies poza miasto :)

Gość gość
Nie wykorzystuje go efektywnie, niestety planowanie zajęć w czasie to moja słaba strona. Czasem robię coś ciekawego a innym razem obijam się cały dzień aż czuję się po tym zmęczona.

Gość gość z 12 49
Ja się raczej obijać cały dzień nie potrafie, no chyba, że jestem chora i nie jestem w stanie zrobić niczego efektywnie

Gość kajtuska2
Też zazwyczaj coś robię i nie lubię marnować czasu. Chyba że jak koleżankę mnie grypa położy to leżę. Ale wtedy jeszcze można coś na laptopie porobić. Można ciekawe rzeczy na temat czasu tu poczytać http://notatek.pl/pedagogika-czasu-wolnego-pytania-i-odpowiedzi Chyba dużo ludzi ma problem z organizacją.

Gość gość
Uprawiam sport, spotykam się ze znajomymi, chodze do kina, muzeum itp. Jeżeli jestem uziemiona w domu to odwiedzam wiele stron internetowych, jedna z moich ulubionych jest www.e-muzeum.eu , gdzie mogę podziwiac dziala sztuki :)

Gość Junka090
Czasem warto się trochę polenić ;) Ja stawiam wtedy na gry w typie http://pl.islandoom.com/ Mózg doskonale się przy nich relaksuje.

Nie marnuję go na głupoty, tzn. na telewizję i internet. Wcześniej planuję, co będę robić i tego się trzymam. Dzięki temu wiem, że zrobiłam, co chciałam i dobrze wykorzystałam wolny czas.

Gość gość
Ja spędzam wolny czas w mojej kobiecie na mojej kobiecie różnie na co mamy ochotę i nie jest to czas stracony

Gość Mini Maxi
Jak czas pozwoli to staram się często wychodzić na strzelnicę. Podobnym do mnie polecam strzelnicę Progun z Wrocławia. Świetny sposób na spędzenie aktywnie wolnego czasu w grupie, bądź z partnerem.

Gość gość
Ja chyba wolę chodzić do kina. Ostatnio byłam w OhKino w Mysłowicach i było naprawdę super. Świetnie się bawiłam. W domu jednak to nie to samo.

Gość gość
Ja też lubię chodzić do kina. Chociaż w tym akurat nie byłem. We Wrocławiu jestem tylko w delegacji od czasu do czasu. Teraz się właśnie przymierzam aby iść do kina na "Sobibór". Ale zobaczę czy jeszcze się zdecyduję.

Gość teaterka
teraz nawet do teatru wiele ludzi chodzi. Moje koleżanki ciągle mnie nakłaniają na jakąś ciekawą sztukę. Czasami sobie oglądam https://teatrkomedia.pl/ i zastanawiam się na co się wybrać. Nie wiem może coś ciekawego w przyszłym miesiącu wystawią to się wybiorę. Trzeba tylko pogonić męża by kupił bilety :)

Gość bogusiaz
Ja swój wolny czas spędzam najczęściej w internecie. Jeżeli Wy też i lubicie memy i demotywatory to mogę Wam polecić miejsce, do którego będziecie zaglądać każdego dnia https://redmik.pl/ Ja mogłabym stamtąd nie wychodzić. Jestem na bieżąco i zawsze mam co podesłać znajomym:)

Gość nostalgiaa
Gdybyście się zdecydowali na sobotnio-niedzielny pobyt wybrać Warszawę to idealnym miejscem, aby się stołować, jest Restauracja Akademia. Gwarantuję, że zarówno Wy, jak i Wasi bliscy będziecie zadowoleni z posiłków oraz spędzonego tam czasu. Zwłaszcza dzieci Oferują tam w weekendy specjalne menu obiadowe dla całych rodzin. A dla maluchów jest tam takie specjalne miejsce, w którym będą mogły zabić nudę.

Gość Franka

Wolny czas staram się aktywnie spędzać ale teraz o 15 będę zasiadała przed tv bo na pulsie są nowe odcinki Zaklinaczki duchow która uwielbiam :)

Gość wiwianna

Ja staram sie spedzac wolny czas na roznych aktywnosciach. Ostatnio np bylam z rodzenstwem na strzelnicy progun we wro 🙂

My po prostu spędzamy czas razem, bo wtedy pracuje się nad związkiem. Mamy ps4, ostatnio grywaliśmy w fifę, ale zależy, chodzimy czasem między półkami media expert i razem wybieramy

Gość maria

Ja z chłopakiem od pewnego czasu chodzę często do kina, średnio 3 razy w tyg. Wykupiliśmy sobie karte unlimited w cinema city i jesteśmy prawie na każdym filmie jaki wychodzi xD potem idziemy coś zjeść, więc praktycznie co drugi wieczór spędzamy razem w kinie 🙂 dobrze, że jest coś takiego jak ta karta unlimited bo inaczej nie moglibyśmy sobie pozwolić na tak częste chodzenie do kina 🙂

Gość Felka

O nie wiedzialam że jest unlimited w cinema city, przydałaby mi się taka karta bo też często chodzę do kina. A ogólnie to czas wolny albo oglądając filmy a jak jest ładna pogoda to rower albo spacery ze znajomymi.