Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 tydzien pologu

Polecane posty

Gość gość

Witam dzis mija 9 tydzien od porodu a ja nadal krwawie...pierwsze tygodnie byly ok i wygladalo na to ze juz mi przechodzi a od 2 tyg znowu zaczelam krwawic ... a od pon nawet troche bardzije... czy moze to byc miesiaczka >> wizyte mam w czwartek... i co jesli mi to krwawienie nie przejdzie... czy wykona mi badanie gin mimo tego ??

Najwyraźniej obrażenia źle się goją. Staraj się więcej chodzić i robić codziennie po 50 przysiadów.

Gość gość
Jeśli nie karmisz piersią to może to być miesiączka ale równie dobrze wcale nie musi. Chyba byłoby lepiej gdybyś poszła do gin. Karmisz piersią?

Gość gość
Ja miałam połóg ok.8 tyg. (cc). Też było raz mniej a raz więcej krwi. Pod koniec zdarzały się dni bez krwawienia a potem coś tam znów wypływało. Jeśli masz wizytę w czwartek, to doczekaj do wizyty. No chyba że dostałabyś jakiegoś silnego krwotoku, to szpital. Ale nie sądzę. Lekarz może Cię zbadać podczas krwawienia, co za problem? Inaczej nie przyjmowaliby kobiet z krwotokiem czy np. krwawieniem w ciąży.

Gość gość
nie nie karmie.. niesety moj synek zmarl 2 dni po urodzeniu... jestem po cc ....no wiadomo jak krwotok albo zaczne miec stan podgoraczkowy to nawpeno bym na SOR pojechala... pewnie jakbym w tym tyg wizyty nie miala to bym poszla sie umowic ale pewnie masz racje te 2 dni wytrzymam a moze mi minie do czwartku.. bardzo dziekuje za odpowiedzi bo juz sie zaczelam martwic ze polog trwa do 6 tyg a ja juz 9... mialam ciezka ciaze i pewnie to tez ma na to wplyw...