Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Ile płacicie za roczną skladkę ubezpieczenia mieszkania i gdzie macie?

Gość gość
cos kolo 100zl ale nie wiem w czym musialabym poszukac papierow

Gość grymałka
ja mam wykuione ubezpieczenie w sygma banku, mam szeroki zakres ubezpieczenia a do tego wszytsko załątwiałąm online, więc z domu nawet nie musiałam wychodzić, co jest dużym plusem.

Gość Mariola łańcut
Ja kupiłam mieszkanie dwa miesiące temu ale sprawe ubezpieczenia odkładałam i odkładałam do czasu jak mojej znajomej która mieszka obok okradli mieszkanie....przeciez to moglo być moje mieszkanie. Tego samego dnia udałam się do Multiagencja Ubezpieczeniowa HRJ-Faktor http://hrj-ubezpieczenia.pl/ ulżyło mi od momentu podpisu umowy uff....

Gość grymałka
moim zdaniem ubezpieczenie mieszkania to podstawa nie wyobrażam sobie go nie mieć bo przecież na tyle nieszczęść jesteśmy narażeni. ale decydując się na ubezpieczenie warto też zwrócić uwagę na to gdzie się ubezpieczamy, moim zdaniem o jakości świadczy obecność ubezpieczyciela na rynku.

Gość gość
A ja mam nieubezpieczone już 10 lat, więc jestem 1000 zł do przodu.

Gość grymałka
do czasu, aż coś ci się nie trafi, czego oczywiście nie życzę. ale ja wolę dmuchac na zime i wykupić zawczasu ubezpieczenie. zastanawiam się jeszcze nad wykupieniem w sygma banku ubezpieczenia multigwarancja który wydłuża ubezpieczenie sprzętu rtv/agd w domu.

Gość gość
Ja płacę 160zł, ale w tym też jest dodatkowa ochrona cywilna, nie wiem czy to mądre czy nie, ale boję się nie ubezpieczać.

Gość grymałka
a u jakiego ubezpieczyciela wykupiłeś ubezpieczenie? ja płacę niższą składkę w sygma banku, ale to też zależy od zakresu ubezpieczenia, na wysokość składki też składa się kilka czynnikó. ja jak robiam sobie porówanie w sygma banku to musiałam wybrać kilka czynników aż otrzymałam ostateczną informację o wysokości składek.

Gość gość
o jakich czynnikach mowa? chodzi Ci np. od pożaru, od włamania etc...?

ja akurat place okolo 200 zl, ale ubezpieczylam sie po same uszy choc kumpela ostatnio wziela z liberty od losowych wypadkow ubezpieczenie i wyszlo jakos 60 zl, groosze ; o

Gość Clifford
Ja mam wykupione w Liberty. Szczerze mówiąc nie pamiętam ile płacę, ale nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie.