Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była kochanka mojego męża ma AIDS. Dobrze zrobiłam, że używałam gumek z tym

Polecane posty

Gość gość

frajerem. Jak podejrzewałam, że kogoś ma to kupiłam kondomy i odmawiałam seksu bez, nakłamałam, że zmieniam pigułki itp. Ten frajer, mój mąż czeka na wynik testu. Jak będzie pozytywny to go wypierdolę z domu.

Gość gość
uuu, to musiala niezle sie puszczać, pewnie z jakimis brudasami, ruskimi, ukraincami (w rosji i na ukrainie jest epidemia aids, co 5% nastolatkow i studentow ma hiv) bo hiv-em trudno sie zarazic wbrew pozorom, nawet seks bez zabezpieczenia z nosicielem nie oznacza ze sie zarazisz, musisz to robic wielokrotnie ona na 100% miala dziesiątki róznych facetów, mozliwe ze za pieniądze

Gość gość
Prawie wszystkie kochanice są pozarażane HIVem albo mają już AIDS

Gość gość
Ona pochodzi z Ukrainy, więc....

Gość gość
wiec już wiadomo układanka sama sie układa :)

Gość gość
Ales ty glupia! myslisz ze zyjac z kims pod jednym dachem tylko poprzez sex mozna sie zarazic adidasem? Lepiej sama sie przebadaj bo na 100% tez jestes zarazona.

Gość gość
dziś HIVEM a nie adidasem można się zarazić tłumoku prymitywny

Gość gość on 87
ale żeby męża frajerem nazywać,chyba wam się źle układa? A i on miał tą kochanką przed małżeństwem czy po małżeństwie?

Gość gość
Nie tylko kochanka zlapala ty tez go masz i nie ma sie co czarowac. Sama lepiej zrob test zeby leczenie szybko wdrozyc.

Gość
To jest prawda-nie wiem jak w Rosji, ale ma Ukrainie jest naprawdę duuuzo osób z hivem. Wiem bo ktoś mi bliski pracuje w klinice-ta kobieta po 50 powiedziała ze od tego wszystkiego odechciało jej sie wiązać z jakimś facetem (jej maz nie żyje od 10 lat), bo po prostu sie boi. To nie sa uprzedzenia tylko fakty. A kto tam sie bada.:o Zbadani to jest pewnie tylko czubek góry lodowej... Tylko jakiś % bo większość opieki medycznej jest płatna-a dla nich liczy sie każdy grosz...jak tam lekarze nieraz sami wysyłają do jakiś "babek" jak to nazywają (szeptuchy, uzdrowicielki nie wiem jak je nazwać":D:D) :o Nie przespałabym sie z kims stamtąd. Jak ktoś napisał tam jest epidemia hiva... Według danych ogłoszonych przez ONZ Ukraina zajmuję niechlubne pierwsze miejsce pod względem ilości osób zarażonych wirusem HIV w Europie.(2010r) Nie chce mi sie szukać najnowszych danych, ale podobno jest coraz gorzej... http://www.eastbook.eu/blog/2010/07/23/ukraina-23-07-2010-ukraina-zajmuje-pierwsze-miejsce-pod-wzgledem-zachorowan-na-aids/ ps. prezerwatywa nie chroni w 100%- w przypadku np pęknięcia lub zsunięcia gumki, albo jeśli robiłaś mu loda...zresztą mieszkacie razem...krew itp, jakaś ranka-radze ci sie przebadać...:)

Gość gość
Nie układało się. Zrobiłam juz test, wynik negatywny u mnie.

Gość gość
:D:D

Gość gość
Co u ciebie autorko?

Gość gość
Te Ukrainki to brudaski

Gość gość
autorko jak dlugo czekalas na wyniki?