Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy nie boicie sie za za jakies 10 lat

Polecane posty

Gość gość

całą Europa beda rzadzic islamisci? Wszystko zmierza w tym kierunku i jakos ostatnio czesato o tym mysle, mam rodzine w niemczech i juz od jakiegos czasu zastanawiaja nad powrotem do pl a mieszkaja tam od 15 lat, boja sie wychodzic z domu i puszczac dzieci do szkoly, telewizja nie mowi o tym co tam sie dzieje...

Gość gość
zadnego odzewu ..szkoda

Gość gość
Ja się boję. Boje się jaka przyszłość czeka moja córeczke czy będzie miała spokojne dziecinstwo którym będzie mogła się cieszyć czy nie będzie wojny .biedy.

Gość gość
Póki mieszkam w PL to się nie boję islamistów, serio. U nas to nie przejdzie. Jesteśmy też państwem wyznaniowym i w razie czego wystapimy z UE albo zmienimy konstytucję żeby powstrzymać napływ imigrantów islamskich. Ale boję się ekonomicznych skutków rozlewu islamu na Europę i fali emigracji do PL ludzi uciekających przed islamem...

Gość gość
Boje sie czy w pewnym okresie zycia nie zazna smaku wojny, rozpaczy, strachu. Córka ma 2 i pół roku a kolejne dziecko w drodze

Gość gość
Na strachu mozna zbic niezły interes - pomyslcie o tym:)

Gość gość
nie, za 10 lat nie bedzie czegos takiego.. może za 30-40

Gość gość
Bedzie szybciej niz sie wam wydaje. I co polska bedzie mogla? Kiedys chrzescijanie robili najazdy.teraz islamisci beda. Tak boje sie tego i boje sie wojny jeszcze bardziej i wiem ze bedzie juz wkrotce bo mam tskie przeczucie. A moje przeczucia niestety zawsze sie sprawdzają :(

Gość gość
bedzie wojna z islamistami... za jakies 10lat na pewno zobaczcie w jakim tem,pie te kobiety sie roxzmnazaja

Gość gość
Ja tez sie ich obawiam.. Ze jakis psychopata przyjdzie i poderznie dzieciom gardlo... :/ Pojda do szkoly i ktos ich wysadzi... :( Najbardziej sie boje tego ze bede widziala ich smierc... :(

Gość gość
Ja tez się obawiam. Szczególnie ze wielu polskim mężczyznom będzie się podobało ze mogą rządzić kobietami, maja prawo zdradzać, bić, gwałcić czy miec wiele żon. Boje się ze nie będzie można wyjść na ulice bez strachu.

Gość gość
ja się boje, ale co mogę zrobić? Staram sie więc o tym nie mysleć. Cieszę sie jedynie, że mam syna, bo w razie czego (odpukać) nie będzie człowiekiem drugiej kategorii

Gość gość
Nie pcham się w dzieci bo można mniej więcej przewidzieć co nas czeka.

Gość gość
Az mnie trzęsie jak słucham komentarzy " ze to tacy sami ludzie jak my" NIE to nie są tacy sami ludzie. Oni sa przesiąknięci swoja religią, nie będą w stanie się dostosować do reguł panujących u nas. Będą bezkarni. To jest zupełnie inna kultura.

Gość gość
Tez mam syna ale nie wiem czy zdecyduje się na więcej dzieci.

Gość UWAGA UWAGA lezie łamaga
Ja się nie boję. Dzięki naszemu wrodzonemu oportunizmowi i umiarkowanej konserwie :P Pozostaniemy wraz z Czechami, Węgrami, Słowacją i ścianą wschodnią ostatnim bastionem cywilizowanej Europy i podczas gdy skazana na porażkę szara masa Europy wyginie, zamożniejsze jednostki z Francji, Niemiec, Skandynawii, Hiszpanii i UK będą do nas uciekać ze swymi pieniędzmi i błagać o azyl i wtedy to my będziemy im stawiać warunki, my będziemy ich panami i gospodarzami, a oni zrobią wszystko byle u nas być. Będziemy bogatym, białym krajem z najlepszymi europejskimi wartościami,bo każdy uciekinier wniesie tu trochę swojej kultury, a ja nie mam nic przeciwko szwedzkiemu świętu Łucji, wyspiarskiej paradzie świętego Patryka zakrapianej piwem, Oktoberfest też mi pasuje, a już do francuskich win i hiszpańskiego flamenco w ogóle nic nie mam :P Wiem, że to trochę śmieszne :P przerysowane i utopijne ale zapewniam was, że coś w tym jest.

Gość gość
10 26 tak byloby najlepiej;) moze masz troche racji...moja siostra mieszka w szewecji od 15 lat wyszla za szweda maja 3jke dzieci, znow jest w ciazy sa bardzo zamozni i planuja przeniesc sie do Pl jej maz chce mieszkac w bialym kraju to samo znajomi z Niemiec, tez planuja kolejne dziecko urodzic w Pl

Gość gość
tak, ona ma rację. mój brat jest lekarzem i tak chciał robić kariere w paryżu, jego żona jest francuską także lekarką ma 33 lata, jest w pierwszej ciąży i już przebiera nóżkami żeby zamieszkac w polsce i to ona go urabia od dwóch lat, bo jej bokiem wychodzą juzte modły na ulicach i ciapaci wokoło. teraz po tych zamachach to już ma asa w rękawie w ogóle tylko marudzi, że nieruchomości drastycznie spadły, a mieli kupca w zeszłym roku na mieszkanie i mogli lepiej sprzedać. Bratowa wkurzona na mojego brata jest przez to i ja się jej nie dziwię :P na szczęście przekabaciła tego czubka i za miesiąc już będą z nami. Kupili sobie deweloperską szeregówkę pod poznaniem, my jesteśmy z poznania i fajnie, że teraz będziemy blisko siebie :) Moi rodzice, ja i siostra jesteśmy w 7 niebie :)

Gość gość
I tak i nie. Boje sie wojny militarnej. Ale z drugiej strony Polska jest mało tolerancyjna. Jeśli chodzi o wskaźnik bojek i zamieszek wcale nie zajmujemy dalekiego miejsca. Wierze w to ze kibole na cos sie zdają pożytecznego i nie pozwolą tak łatwo wtatgnac na nasza ziemię. Obawiam sie ulokowania uchodźców w suliatrowiczkach. Mieszkam od tej wioski nie całe 20 km... ale okoliczni sąsiedzi juz na nich czekają :) wbrew pozorom nie będą mieli tu łatwego zycia

Gość gość
ale neistety, całę Niemcy, Francja i Wielka brytania w Pl i na Wegrzech sie nie zmieszczą;)

Gość gość
Mam nadzieje ze polski nie zaleja brudasy.Jestem za prawdziwymi ofiarami wojny ale prawda jest taka ze wiekszosc to zamachowcy i zeobia wszystko zeby wybic europe.Rzad ma sprawdzac kto jest chrzescijaninem i wtedy przyjmowac ale czytalam gdzies w internecie..ze podobno beda udawac ze wierza w boga i beda nawet krzyzyki nosic zeby sie przedostac do nas a potem powybijac

Gość UWAGA UWAGA lezie łamaga
gość dziś ale ja wyraźnie napisałam, że szara masa wyginie, a zmieścić sie mają tylko ci zamożniejsi, których będzie stać na ucieczkę i urządzenie się u nas. Nam grozi niż demograficzny więc będzie ok ;)

Gość gość
"łamaga" sie śmieje ale za chwilę tak może faktycznie być

Gość gość
Ktoś wyżej dobrze napisał ze kibole zrobia z nimi porządek

Gość gość
juz nie raz przeczytalam na forach opinie ze ludzie bardziej wierza w kiboli niz w polskie wojsko

Gość gość
Wojsko postępuje według prawa zachowując wszelkie środki ostrożności. Kibole postępują według swoich praw omijając szerokim łukiem środki ostrożności :)

Gość gość
Mysle ze polska da sobie rade ale i tak sie boje..Chcialam zajsc w ciaze ale obecna sytuacja jakos mnie powstrzuje

Gość gośćinna panna
Polska,Czechy ,Węgry wszystkie kraje słowiańskie to inna krew niż zachodnia.Ludzie z zachodu mają zryte łby w większości i są nafaszerowani poprawnością polityczną.Boją się mówić prawdy. Polacy to kraj mocno katolicki z młodą demokracją. Szczerze mówiąc nasze polskie zacofanie w tej sytuacji będzie nam na ręke i będzie nas chronić przed islamistami. W sumie to nawet wolę ciemnotę polską od islamskiej po stokroć. No i trzeba jeszcze dodać ,że słowiańska krew szybciej się gotuje :D No i oczywiście konflikt na pewno wybuchnie. Kwestia jest tylko kiedy,gdzie i z jakim rozmachem. Na zachodzie ludziom zamyka się usta. W Polsce ludzie sobie na to nie pozwolą.Dodam ,że godzenie się na demonstracje KOD to głupota i to skrajna. Dodam ,że nie jestem PiSowcem ale wolę PiS niż partie ,które ochoczo przyjmowały by emigrantów których poprostu nie są w stanie prześwietlić.Także moi mili zamiast pluć się na manifestacjach jakiś KODów srodów lepiej dajmy szansę rządzącym i niech walczą o sprawy Polski. A zachód niech sie zajmie swoim realnym bałaganem niż demokracją w Polsce.

Gość gość
gośćinna panna dziś masz dużo racji ale co do zrycia łbów nie do końca się zgadzam, to też jest manipulacja, że niby oni tacy otwarci, a my zamknięci. Niestety ich i nasze media o tym milczały ale mnóstwo Niemców było przeciw przyjmowaniu imigrantów, a PEGIDA? to ich rząd jest zryty i kłamie, ich telewizje taiły informacje o sylwestrowych zajściach jak w komunie byle tylko imigrancików nie urazić. Wystarczy poczytać wpisy Niemców na Profilu A. Merkel. Zachód też nie jest w ciemię bity tylko są całkowicie pod butem zboczonej UE.