Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy nie boicie sie za za jakies 10 lat

Polecane posty

Gość gość
Siekiera motyka pomarańcza niech ze zginie ta szarancza, siekiera motyka duży mol czeka w Polsce ich wpiexdol :)

Gość gość
Ale jak szara masa na Zachodzie zginie, a elita przeniesie sie do Polski i na Węgry, to kto będzie na to bydło pracował? Przeniosą się do nas i wcale nie będą o zgodę pytać. :( Na kiboli bym bardzo nie liczyła. Oni sa odważni kiedy są w przewadze. Jeżeli zobaczą liczniejsza grupę, to pierwsi będą uciekać.

Gość gość
Niemcy juz sie nie uratuje za daleko zaszlo ale my mozemy jeszcze cos zrobic

Gość gość
Może poruszę temat zagrożeń trochę od innej strony. Islamizacja to jedno, ale Rosja, to niestety równie realne zagrożenie. Jak byłam w połowie ciąży, rozpoczął się konflikt na Ukrainie. Bardzo dużo się wtedy mówiło o możliwości konfliktu zbrojnego z Polską. Od tamtego momentu mam poważne obawy o to, co będzie za 10 lat. Zrezygnowałam rownież z planowania kolejnej ciąży. Wiele osób o tym nie myśli i zazdroszczę im tej beztroski. Ja bacznie obserwuję co się dzieje na świecie i sądzę, że mamy podstawy, aby czuć zaniepokojenie.

Gość gość
Ju wolalabym zeby robili z Polski Rosje niz druga Arabie...ale nie wiem moze sie myle.. W kazdym razie mniej sie boje ruskich niz islamow

Gość gość
Jeszcze zanim islamisci zaleją Europe to swiat czeka gigantyczny kryzys ekonomiczny spowodowany upadkiem USA i bankow. Wszystko poleci jak domino, wiele krajow zachodnich cofnie sie do sredniowiecza, a kraje tj jak Polska na wskutek wyssania z bankow-corek kapitału i firm-corek, bedzie na poziomie kamienia łupanego. Bez konca nie da sie drukowac pieniedzy bez pokrycia...

Gość gość
Bardzo zaczynam sie martwic o nasze dzieci...w jakim swiecie beda zyly.:

Gość gość
W jakim świecie będą żyły? W takim, jaki jest od zawsze. Kiedyś przeczytałam, że w ciągu ostatnich 3 tysięcy lat pokój panował tylko przez ok. 200 (chyba dobrze zapamiętałam). Wojny były, są i będą, bo stoją za tym za niewyobrażalne pieniądze. Tylko przez ostatnie lata mieliśmy w Polsce pokój i dlatego każdy z nas o tym zagrożeniu zapomniał.

Gość gość
Jestem raczej niewyksztalcona i nigdy dotad nie interesowalam sie polityka ale czy moze sie tak stac ze ktos wejdzie do mojego domu, na ktory sama zarobilam i wypedzi mnoja rodzine. zrobi krzywde moim dzieciom? czy to bedzie raczej tak ze zacznie brakowac pieniedzy i jedzenia???

Gość gość
Ty sie kobieto polityka nie interesuj tylko ekonomia... Wiesz co die stanie jak banki padna, wstrzymaja wypłaty i przepływ pieniezny, oraz kredytowanie działalnosci gospodarczej. Popatrz na to, ze prawdopodobnie zyjesz z miesiaca na miesiac, nie masz takich oszczednosci, ktore pozwola ci pokryc zobowiazania i zycie przez kilka miesiecy. To samo firmy tez nie maja takiej kasy. To teraz wyobraz sobie co sie stanie jak bank wyswietli ci na bankomacie albo pokaze kartke, zamkniete do odwołania? A to sie stanie gdy juz nikt nie bedzie chciał przyjac tej drukowanej bez pokrycia kasy od USA, a ze swiat uzalezniony jest od USA, to wszystko posypie sie jak domino, to czeka nas najpozniej do 5 lat...

Gość gość
Jeśli wybuchnie wojna i zostaniemy zaatakowani przez obce wojska, to bez mrugnięcia okiem mogą każdego wysiedlić z domu/mieszkania i zrobić krzywdę dzieciom i dorosłym. Taka jest niestety smutna prawda. A do tej osoby, która pisała, że woli tutaj Rosję niż Arabię... Jeśli wejdą ruskie wojska, to będziesz zmuszona cofnąć te słowa. Wystarczy posłuchać opowieści naszych babć i dziadków. Ruscy byli brutalniejsi niż naziści.

Gość gość
To poogladaj sobie co robia muslimy kobietom.. Nie wiesz co było w sylwestra w colonii w niemczech? Tysiac muslimow otoczyło kilkadziesiat kobiet. Okradali je, zdzierali bielizne, obmacywali, całowali, probowali zgwałcic... Tak to było tego sylwestra w jednym z krajow europejskich, u naszych sasiadow... Terazniejsze ruskie to susmajtki przy tych muslimskich zwierzetach...

Gość gość
Dopiesz jeszcze, media i policja probowali to zataic jak mogli tylko ze skala poszkodowanych kobiet była zbyt wielka i sie nie dało. A najlepiej burmistrz tego miasta powiedziaa ze te kobiety same sa sobie winne, bo chodziły same i ze trzeba nauczyc niemieckie kobiety jak maja sie zachowywac przy tych muslimskich zwierzetach... Czyli mamy juz powolny powrot do sredniowuecza... Ciekawe kiedy kobietom zabronia pracowac, prowadzic pojazdy i kształcic sie...

Gość gość
Ja nie twierdzę, że napaść ze strony islamistów byłaby lepsza niż napaść ze strony Rosji. Śmiem twierdzić, że to jak wybór między dżumą a cholerą.

Gość UWAGA UWAGA lezie łamaga
Akurat ruska swołocz i ciapate bydło to jedno i to samo :o ja między nimi stawiam znak równości i nie będę popadć ze skrajności w skrajność. Obie opcje są beznadziejne :o

Gość gość
ktoś chyba nie odrobił lekcji historii twierdząc, że mamy sobie zobaczyć co muslimy robią kobietom :o zobacz sobie dziecko co robili ruscy, poczytaj, a potem się wypowiadaj.

Gość gość
http://m.newsweek.pl/g***ty-armii-czerwonej---boje-sie-tych-diablow--rosjan----,100278,1,1.html to dla tych co wolą Rosjan

Gość gość
No właśnie, to miałam na myśli:( obie opcje są tragiczne

Gość gość
to gdzie najlepiej sie przenies co planowac? tez mialam sygnaly od znajomych z zachodu ze chca sie przesiedlic do Polski z rodzinami i tez sie zaczynam zastanawiac co dalej...od tych wydarzen w niemczech nie czuje sie juz tak bezpiecznie jakkiedys

Gość gość
Gdybym miała możliwość, to przenioslabym się do Kanady, Australii lub Nowej Zelandii. Niestety nie mam takiej możliwości.

Gość gość
Też sie boję ale obecnie martwi mnie jedno to co robi obecny rząd doprowadzi do wojny nie tylko z Rosją ale i z Niemacami. Nie chce sie rozpisywać ale sami zobaczycie że dobrze nie będzie.

Gość gość
Bać to niech sie boja zdebilali mieszkańcy Szwecji Belgi(stanu) czy Francji...Część jest tam tak denna i głupia że dopiero gdy ich będa zarzyanć to przejrzą na oczy . U nich faktycznie za 10 lat może być strasznie .

Gość gość
W dzisiejszych czasach ludzie sa bardziej cywilizowani i nie pozwolą sobie na pewne zachowania. Ja aby czuć sie bezpieczniej chodzę w torebce z gazem pieprzowym. Myślę jeszcze nad zakupem noza

Gość gość
Ruska swołocz? Ale wy ciemnoty jestescie, prownujecie dzisiejszych rosjan do tych co zyli za czasow waszych babek? Debilki... A wasze babki to takie nowoczesne były... Masakra... Jedzcie sobie do rosji a potem do egiptu czy turcji to dwa rozne swiaty... Zwykly rosjanin ci pomoze gdy sie zgubisz a arab wyprowadzi do kuzynow i cie zbiorowo zgwalca i porzuca jak szmate...

Gość gość
zobacz sobie co ruscy robią na Ukrainie, a potem chrzań! ruskie to ta sama dzicz co arabusy

Gość gość
17.56 - obyśmy się nie musieli przekonać kto jest gorszy. Wolę żyć bez tej wiedzy.

Gość gość
Ja pisze o zwykłych ludziach idiotki, zwykli rosjanie to tacy sami ludzie jak my, a moze i nawet bardziej obyci w swiecie niz polacy, bo wielu jezyki obce zna. O tych na ukrainie, to kupione bandziory, a nie zwkli ludzi. Na ukrainie ta wszysyko tj a syrii usa bajzel zrobiły. Usa potrzebuja wojny seiatowej, zeby nie pasc i dlatego na sile wprowadzaja "demokracje"... Poczytajcie sobie cos wiecej niz jakies durnoty z prasy kobiecej, bedzie wiedziec co sie dzieje...

Gość gość
Ojciec Klimuszko w swoich przepowiedniach mowil zeby zostac w Polsce i Polacy zeby wracali do ojczyzny. Europa jest juz stracona, w USA czy Kanadzie tez bedzie zle.

Gość gość
A przepowiednie nostradamusa.. Tez nieciekawie sie zapowiada

Gość gość
Wg przepowiedni w Polsce powinno byc bezpieczniej niz w innych krajach Europy ale i tak uwazam, ze najlepsza alternatywa bedzie Australia.