Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet mowi ze nie kocha to napewno nie kocha

Polecane posty

Gość gość

pytam bo kolezanke facet traktowal jak idiotke, zjawial sie i znikal, powiedzial jej ze nic do niej nie czuje, nie kocha i niechce z nia byc, dzwonil raz na pare miesiecy albo pol roku jak widac naprawde nie mial co robic, w koncu sie zjawil i powiedzial ze zamieszka, wiec ja jej mowie zeby dobrze mu sie przyjrzala, czy on chce na chwile z kims byc a nadal kogos szuka, bo czy mogl sie zakochac skoro wyraznie jej powiedzial ze jej nie kocha, ona chce miec dziecko bo ma juz 40 lat i powiedziala ze jak bedzie miala dziecko to on tak szybko jej nie zostawi nawet jak jej nie kocha, ja jej probowalam wytlumaczyc zeby poszukala kogos kto bedzie o nia sie staral bo zwyczajnie bedzie mu sie podobac, sama meza i wiem ze chyba lepiej byc kims komu na nas zalezy a nie z kims kto z nami mieszka bo mu taniej

Gość gość
Myślę że ona ma tyle doświadczeń życiowych i poczucie czasu, że nie musisz jej uświadamiać. Wg mnie powinnaś się odczepić od tej kobiety. Niech robi co uważa za stosowne. Może to i dobry pomysł mieć dziecko z mężczyzną którego się zna. Wiele małżeństw ludzi w tym wieku trzyma się na niewiele trwalszych podstawach. Natomiast banałami wychowuje się nastolatki a nie kobiety około 40-tki.

Gość gość
Mowi, ze nie kocha = osram ci zadek Mowi ze kocha = osram ci twarz

Gość gość
to bardzo niedojrzale miec dziecko z kims takim, ale kobiety w tym wieku bez rodzin sa bardzo zdesperowane i sa sklonne miec dziecko z pierwszym lepszym z dyskoteki aby tylko miec, to jest egoistyczne glupie niedojrzale i zenujace, szkoda mi takich kobiet